Листопад 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
29.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

ФК «Зірка» – майбутня зірка футболу

1 хвилина на читання

Футбол – одна з найпопулярніших ігор серед людей в усьому світі. Футбольні команди існують повсюди – міжнародні, обласні, місцеві та ще багато-багато різних. Спортсменам слід старанно тренуватися, аби досягти успіхів. Також важливо, аби заняття були регулярними – адже без дисципліни досягти висот важко.


Сьогодні ми хочемо вас познайомити із футбольною командою смт Ворзеля «Зірка». Задля цього редакція «Бучанських новин» поспілкувалась із Сергієм Простакішиним – організатором футбольної команди.


ФК «Зірка» –  це аматорський колектив, який бере участь у багатьох змагання, заснований виключно на багаторічній дружбі. Команда була утворена у 2007 році, а саме Сергій займається її організацією вже 4-й рік. Нині у планах створити футбольний клуб, а отже, долучати до цього молодь. Сергій зазначає, що футбол та й взагалі будь-який спорт – це дуже гарна альтернатива для молоді, яка не може знайти своє місце у житті й не розуміє, що робити з вільним часом, якого іноді буває дуже багато.

«Зірка» бере участь у чемпіонаті Бучанської ОТГ вже 4-й рік. Ціль чемпіонату – познайомити команди та їхніх учасників між собою і, звичайно, пограти в улюблену гру. Для когось футбол – це азарт, для когось – хобі, для інших – відпочинок від буденних справ, але усі однаково його поважають.

Команда складається з різних людей: починаючи від студентів і закінчуючи головними бухгалтерами та бізнесменами. Також є футболісти, які уже не перший рік у спорті.

Аматорська футбольна команда – це команда для душі

Це місце, де знаходяться справжні друзі. Адже дружба – найголовніший критерій успіху команди.

Активних членів команди нині 24. Середній вік футболістів приблизно 30 років.
Тренування відбуваються раз на тиждень по середах на відкритому полі, але у другій половині жовтня уже розпочинається сезон тренувань у залі – вони проходитимуть двічі на тиждень.

ФК “Зірка” розвивається з кожним роком все більше. Нещодавно у них з’явився професійний тренер, який виведе команду на новий рівень уже найближчим часом.

До речі, команда у пошуках молодих та активних хлопців віком від 15-ти років (з дозволу батьків) та чоловіків, які хочуть пов’язати своє життя з футболом та «Зіркою». Тренування та форма – безкоштовно. Від вас потрібне лише бажання вчитися. Якщо вас зацікавила пропозиція – телефонуйте Сергію та обговорюйте деталі: 093-092-24-29.

Спілкувалася Роза Яздані