Листопад 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
15.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Анатолій Федорук: “Вітаю працівників культури та майстрів народних мистецтв!”

1 хвилина на читання

Дорогі друзі!

9 листопада в Україні відзначається Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Споконвіку пісня і танець, музика і слово, витвори майстрів народної творчості були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті, які ми повинні берегти і примножувати.

Ми – єдина, талановита, креативна, творча родина, яка постійно знаходить нові джерела натхнення, дивує всіх своєю творчістю. Саме тому Бучу вже багато років поспіль називають містом фестивалів: відомий у світі O-FEST, пленери скульпторів і художників, всеукраїнські, обласні та міські конкурси вже давно знайшли прописку на сценах міста.

Багата талантами наша громада, адже у кожному населеному пункті діє народний аматорський колектив , творчістю якого захоплюються слухачі не лише Киівщини, а й зарубіжжя.

Приємно констатувати , що поряд із знаними колективами, щороку з’являються і одразу потужно про себе заявляють дитячі колективи.

Сьогодні неможливо назвати імена всіх тих, хто не уявляє свого життя без музики, живопису, театру, танцю.Ваша праця щоразу вражає своєю неповторністю, яскравим колоритом, різносторонністю репертуару, невичерпною енергією.

Дякую за творчість і бажаю, аби не міліло джерело талантів, підхоплювали творчу ноту нові талановиті діти, якими пишається вся громада.

Цікавих творчих знахідок, здоров’я, благополуччя , бурхливих аплодисментів глядачів і найвищих оцінок журі.

Зі святом!