Жовтень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
28.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Амбулаторію у Луб’янці відкрили!

1 хвилина на читання
Амбулаторія Лубянка

Радісну подію розпочав місцевий колектив “Барви Полісся” вітальною піснею. І хоч на вулиці був рясний дощ, багато жителів села прийшли до нового закладу, про який кілька років тому навіть мріяти боялися

Стара медична будівля – справжній рарітет, адже була збудована ще у ХІХ сторіччі, і їй вже не міг допомогти жоден ремонт. Тож радість лікарів, медпрацівників і луб’янчан сьогодні була надвеликої, адже нова амбулаторія загальної практики сімейної медицини – це не лише нові стіни, кабінети і коридори, це тепле світле облаштоване необхідним приладдям приміщення, яке фактично збудували за один рік спільними зусиллями Бучанської об’єднаної громади і обласної влади.

Захват селян став ще більшим, коли Бучанський міський голова Анатолій Федорук розповів:

За проектом будівля має крім робочих також житлові приміщення. Враховуючи, що медики, які працюють у Луб’янській амбулаторії, мають власне житло, у найближчих планах житлові приміщення перепрофілювати. Відтак вузькі спеціалісти зможуть вести прийом у селі, і для жителів послуги дійсно стануть ще ближчими.

На радісну подію завітали народний депутат Ольга Василевська-Смаглюк, голова Київської облдержадміністрації Василь Володін, голова Київської обласної ради Ярослав Добрянський.

Ольга Михайлівна побажала всім міцного здоров’я.

Василь Володін висловив радість з приводу того, що плідна співпраця обласної і місцевої влади приносить такий чудовий результат для громади та побажав ще більше можливостей надавати якісні медичні послуги. Також очільник Київщини розпитав головного лікаря Центру первинної медико-санітарної допомоги Бучанської міської ради Оксану Джам та сімейного лікаря Луб’янської амбулаторії Емілію Петренко про роботу та їх відчуття щодо події.

На радісну подію завітали народний депутат Ольга Василевська-Смаглюк, голова Київської облдержадміністрації Василь Володін, голова Київської обласної ради Ярослав Добрянський.

Ольга Михайлівна побажала всім міцного здоров’я.

Василь Володін висловив радість з приводу того, що плідна співпраця обласної і місцевої влади приносить такий чудовий результат для громади та побажав ще більше можливостей надавати якісні медичні послуги. Також очільник Київщини розпитав головного лікаря Центру первинної медико-санітарної допомоги Бучанської міської ради Оксану Джам та сімейного лікаря Луб’янської амбулаторії Ємілію Петренко про роботу та їх відчуття щодо події.

Під бурхливі оплески символічний ключ від нової амбулаторії голова КОДА вручив Ємілії Потапенко, як старшій у закладі. Після бажаючі попрямували знайомитися із медичними кабінетами.