Вересень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
28.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

У Бучу зі всієї України – на змагання з бальних танців (ФОТО)

1 хвилина на читання

Вихідними в Академії спорту відбулися всеукраїнські змагання зі спортивного бального танцю «THE OPEN».

Тут зібралися наймайстерніші учасники з різних куточків України. Упродовж насиченого дня маленькі та дорослі танцюристи показували власні здібності та боролися за перемогу у своїй віковій категорії.

«Ми довго шукали особливе місце, і коли приїхали в Бучу – зрозуміли, що це місто унікальне. Тому навіть не вагаючись погодилися проводити змагання саме тут», – зазначив співорганізатор заходу.

Відтепер видовищні яскраві захоплюючі змагання між танцюристами-бальниками планують проводити у нашому місті щорічно.

Під час нагородження переможців з нагоди Дня фізичної культури та спорту. Бучанський міський голова Анатолій Федорук також відзначив найкращих Бучанський діячів спорту – чемпіонів і їх наставників. Більшість призерів — представники бойових видів спорту та бальних танців.

«Дякуємо їхнім обдарованим викладачам, які виховують нові покоління спортсменів, – звернувся Анатолій Федорук. – Ми пишаємось вами. Ви прославляєте Бучанську громаду на міжнародних та всеукраїнських змаганнях. Ви об’єднуєте цінності нашої громади і показуєте приклад дисципліни і єднання».

Він наголосив, що особисто надихається їх активністю, майстерністю, підтримкою один одного та кожним їх досягненням. І побажав підкорювати нові висоти і сяяти на міжнародних аренах!

Серед нагороджених Подяки отримали наставники, які виховують цілі покоління спортсменів, зокрема представники освітянської спільноти:

  • Ірина Пасічник – учитель фізичної культури Бучанської гімназії №2, координатор соціального проекту «Активні парки – локації здорової України» у Бучанській громаді, амбасадор  проекту “Нова фізична культура – здорова громада”.
  • Надія Забавська – вчитель фізичної культури Бучанського ліцею №3, призер Всеукраїнського конкурсу на кращу модель школи з організації впровадження олімпійської освіти в освітній процес мережі шкіл “Олімпійська освіта”.
  • Ніна Полякова – вчитель фізичної культури Бучанського ліцею №4, тренер-викладач з футболу Бучанської ДЮСШ, переможець та призер обласних та всеукраїнських турнірів.
  • Олексій Карабут – учитель фізичної культури Бучанського ліцею №9, переможець обласного етапу Всеукраїнського конкурсу “Учитель року – 2023” у номінації “Фізична культура”, амбасадор  проекту “Нова фізична культура – здорова громада”.