Січень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
23.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Гороскоп на 2021 рік знакам Зодіаку

1 хвилина на читання

Які зміни в житті обіцяє нам 2021 рік? Спершу слід сказати, що він пройде під знаком Білого Металевого Бика. Це вселяє певні надії хоч би тому, що в Китаї даний образ ототожнюється з грошима. Тобто як мінімум з економічної точки зору все може більш менш налагодитися. Та і взагалі Бик – тварина грунтовна і працелюбна. Якщо грамотно підстроїтися під його світовідчуття і принципи, то налагодити своє життя не буде важко – звичайно, доклавши до цього певні зусилля. І головне тут, що все обов`язково вийде, оскільки Металевий Бик далекий від фаталізму і розраховує тільки на свої сили. Вдтак, подібним чином слід поступати і нам.

Східна астрологія приписує Бику прямолінійність, в якій немає і краплі дурості. Це символ працьовитості, який не має і найменшого відношення до трудоголіків. Бик наполегливо, але без фанатизму йде до мети. Іншими словами, він втілює в собі помірність, здатність ухвалювати оптимальні рішення для ситуації, що склалася в певний момент часу. З цієї причини в 2021 році всім знакам доведеться стримувати себе, особливо коли йдеться про прояв емоцій. Важливо, що Биком управляє розум, а не почуття, тому в 2021 році розум повинен бути на першому плані. Але не варто забувати і про інтуїцію, адже іноді без неї просто не обійтися.

Після неспокійного, примхливого 2020-го, в якому несподіванок було більше, ніж спокійних моментів, 2021 рік повинен принести в наше життя велику розміреність. Це буде період, щоб видихнути, озирнутися навколо і розглянути світ, що змінився. Щур встиг переворушити всі сталі правила, і тепер з`явиться тільки через 12 років. Тоді він знову внесе свої корективи, якщо щось йому прийдеться не до душі або не виконуватиметься відомий лише йому план.

Білий Металевий Бик покликаний побудувати на розвалинах міцний, надійний фундамент для нового світу. У цьому допоможуть властиві йому цілеспрямованість і холодний розрахунок. Щоб досягти успіху в прийдешньому році, потрібно докласти зусилля, а не намагатися ухилятися. При Бику удача відвернеться від тих, хто звик до легких грошей. І навпаки – нагорода знайде справжнього трудівника.

Овен

Для Овна 2021 рік Білого Металевого Бика обіцяє бути неймовірно успішним. Гороскоп стверджує: у цього знаку зодіаку вистачить наполегливості, щоб не відступати перед труднощами року, і упевненості в собі, щоб не відхилятися від вибраного курсу. Характер наполегливого і працьовитого Бика набагато зрозуміліший Овну, ніж вдача верткого Щура, а тому, маючи чіткий орієнтир, він зуміє досягти бажаної мети – якою б вона не була. Втім, є один важливий нюанс: для того, щоб бути успішним, Овну буде потрібен надійний партнер і порадник – обачний і далекоглядний. Поодинці йому не осилити і половину того, що він може здійснити у згоді з однодумцем.

Не можна обіцяти, що 2021 рік буде для Овна спокійним. Як у особистому житті, так і в роботі його чекає маса несподіванок, впоратися з якими він зможе, якщо зуміє стримувати свою бурхливу вдачу – прагніть не пороти лихоманку і думайте, що говорите людям. І взагалі пам`ятайте, що в рік Бика дуже важливо зберігати хороші відносини – на роботі, з друзями, в сім`ї, у тому числі і зі старшими родичами.

Зірки гороскопу радять: найрозумніша стратегія Овна на 2021 рік – бути сміливим, але не безрозсудним; проявляти ініціативу, але не впиратися рогами; бути наполегливим, але не упертим. Найскладнішим для консервативного Овна буде прийняти те нове, що неминуче принесе в його життя Білий Металевий Бик. Від того, наскільки він зуміє адаптуватися до нововведень і гнучко підстроїтися до них, залежить розмах його досягнень. Втім, у будь-якому випадку, гороскоп говорить про найширші можливості для цього знаку зодіаку, і називає єдиного головного ворога Овна – його самого. Тільки він сам може відмовитися від всього того нового і цікавого, що саме йде до нього в руки, злякавшись невідповідності своїм очікуванням. Пам`ятайте: мрії здійснюються не завжди саме так, як вам би цього хотілося. Але це не привід від них відмовлятися.

Телець

Безумовно, Тельцю пощастило: він фактично рідний брат і тому – фаворит Білого Металевого Бика, а значить в 2021 році цей представник знаку зодіаку відчуватиме себе набагато комфортніше ніж інші. При цьому є одна цікава особливість. Гороскоп стверджує: для Тельця 2021 рік обіцяє бути дуже успішним саме в тій сфері життя, яку він сам для себе поставить на перший план. Чи зосередиться він на кар`єрних досягненнях, пошуку любові або матеріальних цінностях – саме та сфера, яку він визначить для себе як пріоритетну, в рік Металевого Бика покаже впевнене зростання. Що ж, це унікальна можливість одержати те, що вам дійсно потрібне – не упускайте її!

Єдине, чого Тельцю в 2021 році деколи може гостро не вистачати – то це часу на відпочинок. Що не говори, а в рік працьовитого Бика ніщо не дається дарма. Зате можете не сумніватися: вражень, одержаних в наступаючому році, вистачить надовго. 2021-й буде повний по-справжньому яскравих моментів, які згодом перетворяться на дорогоцінні перлини для шкатулки спогадів, що запам`ятовуються.

Втім, не тільки схожість характерів Тельця і господаря року Бика зіграє в 2021 році свою сприятливу роль, але й уміння сильного духом Тельця спокійно долати будь-які перешкоди. В умовах кризи і краху основ оточуючі несвідомо тягнуться до нього, як до острівця стабільності в бурхливому морі змін. Завдяки цьому, ви при бажанні можете зміцнити своє суспільне становище і навіть спробувати себе в політиці, не кажучи вже про те, щоб укріпити свої позиції в сім`ї, робочому або будь-якому іншому колективі.

Іншими словами, для Тельця 2021 – це рік великих можливостей, коли ніхто не в змозі перешкодити його грандіозним мріям здійснюватись. Головне, не забувайте прагнути і мріяти, про інше поклопочеться Білий Металевий Бик.

Близнюки

Щоб не відбувалося навколо, гороскоп обіцяє: у 2021 році нудьга близнюкам точно не загрожує! У рік Бика для вас приготовано багато цікавих і яскравих подій і різного роду сюрпризів. Можливо, не всі неждані повороти долі припадуть близнюкам до душі, та зате буде з чого вибирати. Крім того, саме від вашої реакції на події, що відбуваються, багато в чому залежатиме їх знак: “плюс” або “мінус”.

Так, саме така для близнюків головна особливість 2021 року. Практично кожен несподіваний поворот – а таких очікується з лишком – залежно від ваших дій, може перетворитися на перспективну можливість, а може і в прикру перешкоду. Головне – це готовність підстроюватися до змінних реалій життя і готовність мінятися самим. Наприклад, близнюки можуть швидше за інших зрозуміти, що треба змінити місце роботи або піти на курси і навчитися чомусь новому, замість того щоб продовжувати безплідні спроби в колишньому напрямі.

Безумовно, гнучко реагувати і робити вибір завжди нелегко, але хороша новина полягає в тому, що характер допитливих, активних близнюків в рік змін буде їм відмінним помічником. Навіть такі їх неоднозначні риси як непостійність і здатність легко змінювати свою думку в 2021 році спроможні послужити їм хорошу службу, забезпечивши конкурентну перевагу перед консервативнішими знаками зодіаку.

Гороскоп дає близнюкам і ще одну пораду: цього року їм варто менше розраховувати на команду, більше на себе. У рік Білого Бика не варто сподіватися, що оточуючі ратуватимуть за ваше благополуччя просто тому, що ви чудова людина. Вам допоможуть, тільки якщо ви готові надати у відповідь послугу. Ну, а ще – прагніть правильно вибирати місце вкладання зусиль. У рік Металевого Білого Бика необхідно регулярно струшувати з себе щоденну рутину, підніматися над нею і дивитися з висоти, щоб побачити всю картину цілком, а в ній – розгледіти те найважливіше і найголовніше, що приведе вас до успіху.

Рак

Рак в 2021 році опиниться в посттравматичному шоці після подій кризового 2020. Невпевненість може скути його по руках і ногах, що приведе до майже повної бездіяльності. Якщо ви не хочете втратити рік даремно, працюйте над своїми страхами. Раку слід переступити через минулі невдачі, це єдиний спосіб зробити цей рік продуктивним.

Гороскоп обіцяє: події розвиватимуться набагато повільніше і більш передбачено, ніж в “щурячому” році, так що побоюватися нічого. Так, 2021 не обіцяє бути простим – Білий Металевий Бик сам оре та інших примушує. При цьому він завжди нагороджує тих, хто чесно працював. Якщо Рак знайде в собі сили діяти, а не відсиджуватися в “тихій гавані”, а, вірніше, в темному вирі, то виявить, що Білий Бик готовий надати йому чимало можливостей як в плані кар`єри і фінансів, так і в особистому житті. Успіх Раку принесе його улюблена тактика – просування маленькими акуратними кроками. 2021 для даного знаку зодіаку містить драйвер професійного зростання: цей рік чудово підходить для навчання, здобуття себе в професії, зміцнення навиків, отримання авторитету серед колег. Якщо Рак займеться впритул цими питаннями, то закладе платформу добробуту на найближче десятиліття.

Зірки закликають вас до активної діяльності: не засиджуйтеся на місці, не чіпляйтеся за минуле. Навчіться відпускати – віджилі відносини, погану роботу, погані думки – і знайдете своє щастя.

Лев

2021 рік для Лева не стане однозначно поганим або хорошим: Леву і Бику непросто домовитися, але все таки немає нічого неможливого. Метал в назві року означає, що рішучість, відвертість і сила Лева йому дуже стануть в нагоді. Проте Бику не сподобаються його зайва бравада, поривчастість і запальність. Що ж, представника цього знаку зодіаку чекає робота над собою. Стримавши свій запал, Лев в 2021, подібно до слідопита, зуміє розшукати цікаві можливості там, де, здавалося б, їх немає. Природне чуття на гроші і вигоду можуть привести його до нестандартного джерела життєвих благ. Великих грошей Леву Білий Бик не обіцяє, проте він буде ситий, і зможе допомагати рідним і близьким – вірніше, в 2021 році він зобов`язаний це робити.

Попередження гороскопу: цього року непросто буде зберегти своє місце Левам-керівникам. Для того, щоб залишатися на хвилі, їм доведеться повністю переглянути свої методи управління, зокрема відмовитися від делегування повноважень – простіше кажучи, звички скидати свої проблеми на інших. Те ж торкається і глав сімейств – для їх авторитету виникне загроза. Вирішувати всі проблеми гучним риком в 2021 році у Лева не вийде.

Зірки радять представнику цього знаку зодіаку продовжувати почини 2020 – ті ідеї, що ви виношували в “щурячий” рік, виникли у вас невипадково. 2021 чудово підходить для їх реалізації. Шлях до успіху і благополуччя в рік Бика більше схожий не на прогулянку вечірнім пляжем, а на вилізання по прямовисній кручі, яке більше підходить гірському козлу, ніж шляхетному Леву. Та все ж краще застосувати нестандартний для себе спосіб пересування, ніж красиво лежати в стороні в той момент, коли інші досягають мети.

Діва

2021 рік Білого Металевого Бика для Діви буде плідним і вельми вдалим – але тільки за однієї умови, яку виконати не просто. У 2021 році у Діви все вийде, якщо вона прийме повну відповідальність за події, що відбуваються в її житті. Перестаньте винити в невдачах і промахах оточуючих, травми дитинства або сліпоту керівництва, не чекайте допомоги, відмовтеся від ідеї, що вам хтось щось повинен – і візьміть те, що хочете. Самі.

Так, як і для багатьох, 2020 рік виявився для Діви складним. Так, як і багатьом, їй хочеться відпочити і розслабитися в рік Бика, а ще краще – передати свою долю в чужі руки. Проте гороскоп невтішний: бездіяльність і очікування рятівника обійдеться дуже дорого – з ними ви опинитеся на узбіччі. Ставте цілі і досягайте їх самостійно. І тоді успіх прийде – як в сенсі фінансів, так і в досягненні життєвого комфорту, що б для вас це не означало – міцну сім`ю, справжнє кохання або самотність.

Бик упроваджує в життя ті нововведення, які приніс в наше життя Щур, а Діва просто ненавидить зміни, і чіпляється за минуле з неймовірною силою. От чому їй буде так складно розвиватися в 2021 році. Не дивуйтеся, якщо раптово виявите, що говорите з колегами або друзями на різних мовах – ті вже давно освоїли неологізми, а Діва, чувши їх, уперто затикає вушка. Щоб бути в тренді, доведеться відкрити свій мозок новому.

Гороскоп говорить про те, що Бик зажадає від представника цього знаку чималих зусиль, проте, володар року готовий відплатити за них сторицею. Покажіть краще, на що здатні, не жалійте себе, будьте чесні з собою, і обов`язково візьмете від життя те, чого вам хочеться!

Терези

У 2021 рік прагматичного Металевого Бика піднесеним і дещо відірваним від реальності Терезам доведеться непросто: доведеться працювати так старанно, що і про душу подумати буде ніколи. Якщо у минулому гроші Терезам давалися легко, і завжди були джерела додаткового необтяжливого доходу, то в 2021 році звичні схеми ламаються – у результаті Терези одержують тільки те, що дійсно заробили. І ця схема діє не тільки у фінансовій сфері, але й у відносинах – Терезів більше не люблять просто за красиві очі, від них чекають реальної турботи.

Білий Бик має намір привчити Терезів до самостійності. Він задумав позбавити їх звичної підтримки в побутових питаннях, що примусить представників цього знаку зодіаку подорослішати. Це буде неприємно, але корисно. В цілому, 2021 рік для Терезів буде досить метушливим, так що з деякими “ледачими” звичками їм доведеться розлучитися. Потрібно відзначити, що ті навики, якими примусить оволодіти Терезів Бик, виявляться вкрай корисними. Крім того, дякуючи їм, вони перейдуть на новий рівень впевненості у власних силах. А тому в другій половині року вони зможуть зробити справжній прорив в навчанні або професійній сфері. Важливе уточнення: щоб досягти успіху, в 2021 році Терезам слід займатися тією ж справою, що і в попередньому 2020, адже рік Бика – це період продовження “щурячих” починів.

В цілому гороскоп на 2021 для Терезів вельми непоганий. При певних зусиллях і бажанні, ви зможете досягти завидних результатів, а все завдяки своєму умінню адаптуватися до нових умов, які приніс з собою 12-річний цикл, що почався в рік Щура. Терези одними з перших зуміють знайти себе в умовах нової реальності і увійти до зони комфорту.

Скорпіон

Скорпіон і господар 2021 року Білий Металевий Бик близькі по духу. Сильні, наполегливі, працелюбні – вони, безумовно, порозуміються. У 2021 році Скорпіон стане одним з найуспішніших знаків зодіаку – якщо говорити про досягнення в бізнесі, кар`єрі, суспільному визнанні. А ось в чому у нього можуть виникнути проблеми – так це сфера особистих, сімейних відносин. Бик вважає надзвичайно важливими сімейні цінності, тоді як Скорпіон нерідко на перший план виносить власні задоволення. Небажання створювати сім`ю або відсутність відданості законній половинці цього року можуть стати великою проблемою.

Плідність року залежить від того, наскільки розторопним був Скорпіон в 2020. Білий Бик гне ту ж лінію, що проклав Щур. Отже якщо Скорпіон зумів переформатуватися під нові “щурячі” умови, в 2021 його чекають великі успіхи. Ну, а якщо криза 2020 виштовхнула його на узбіччя життя, в 2021 році йому доведеться непросто – всі сили підуть на те, щоб просто залишитися на місці, на розвиток їх вже не вистачить. Що ж, збирайте сили для майбутніх звершень – вони не за горами!

У 2021 році Скорпіону нерідко заважатимуть його емоції і негативні очікування. У його настроях переважатиме песимізм, деколи нічим не обгрунтований, а тому, щоб все складалося легко і вдало, слід починати з позитивного настрою. Гороскоп радить знайти людину, яка його надихатиме і підтримуватиме в ньому бойовий дух. Правда, для цього Скорпіону доведеться стати незвично відвертим.

Зірки гарантують, що кількість можливостей буде прямо пропорційною об`єму зусиль. Не соромтеся пробувати стрибнути вище голови, відмовтеся від рефлексій, будьте уважнішими до почуттів своїх рідних і близьких – і ви будете абсолютно задоволені результатами 2021 року!

Стрілець

Стрільцю в 2021 році Білого Металевого Бика не вистачатиме розмаху: завжди готовий до масштабних дій, представник стихії Вогню відчує обмеження. Поставивши його в рамки, Бик убереже Стрільця від необдуманих вчинків, хоча ніякої подяки за це Стрілець до нього не відчує – його не покидатиме відчуття того, що він міг би одержати значно більше, маючи повну свободу.

Бик виступає проти різких змін, він не схвалить зміну сфери діяльності або партнера, хоча протягом року метушливому Стрільцю не раз прийде думка кардинально змінити своє життя. Гороскоп запевняє: не варто цього робити, бережіть і розвивайте те, що маєте. Продовжуйте почини 2020. Прагніть збирати – гроші, знання, корисні знайомства.

Металевий Білий Бик – звір рішучий і сильний, йому імпонують ті ж якості в Стрільці, а тому володар року готовий подати підтримку в його честолюбних прагненнях, не важливо, зв`язані вони з науковими дослідженнями, навчанням, кар`єрою, бізнесом або завоюванням неприступного серця. У 2021 році в честі наполегливість, неухильне слідування цілям, і Стрілець, при певних зусиллях, зможе їх проявити, чим порадує господаря року.

Гороскоп на 2021 рік говорить про велику важливість щоденної планомірної роботи. Це єдина стратегія поведінки, яка приведе Стрільця до успіху. Знаючи про авантюрність цього знаку, його звичку пошуку “легких шляхів”, хочеться попередити про небезпеку такої поведінки в рік Бика, що завжди йде прямою дорогою: господар року карає проноз. Змиріться з необхідністю чесної праці, і в 2021 році все у вас вийде!

Козеріг

Козеріг готовий помірятися завзятістю з господарем 2021 року. Останній не налаштований одаровувати Козерога благами, він готовий давати йому лише необхідне для життя, інше необхідно брати самому. Відмовтесь від ініціативи – і залишитеся на бобах. Чиніть опір, робіть більше, ніж повинні й потрібно – і доб`єтеся всього, чого хочете.

Козеріг подобається Бику, вони обидва практики, не звикли витати в хмарах, діють методично і цілеспрямовано. Але це не заважає Бику випробовувати Козерога – можливо, тому, що він упевнений, що останній зі всіма випробуваннями справиться. У 2021 році представники цього знаку опиняться в ситуації конкуренції – в бізнесі, в кар`єрі або в любові, але десь точно їм доведеться доводити свою перевагу. Втім, загострення пристрастей буде Козерогу навіть корисне – воно дасть йому яскраві емоції і надихне на невеликі, але важливі зміни в житті, на які без кризової ситуації він не зважився б.

2021 рік стане переломним для бізнесу або кар`єри: саме в період під владою Бика стане ясно, чи має сенс продовжувати справу, якій ви присвятили якщо ще не все своє життя, то значну його частину. Те ж можна сказати про відносини. Бик ратує за збереження сім`ї за будь-яку ціну, але тільки в тому випадку, якщо у союзу є перспективи. Якщо для господаря року очевидно, що древо вашої любові не принесе плодів, то зробить все необхідне, щоб перервати зв`язок.

Зірки обіцяють насичений подіями період. Проте велика кількість справ – не єдине, чим запам`ятається цей рік. Він достатньо змінить і самого Козерога, його відношення до життя. Не виключено, що Бик примусить змінити баланс цінностей, наприклад, збавить значимість кар`єрних і бізнес-досягнень, навчить більше цінувати любов і турботу близьких. З цієї точки зору 2021 рік стане для Козерога роком пошуку гармонії!

Водолій

Відносини водолія з господарем 2021 року, Білим Металевим Биком, складаються непросто. Важкий норов Бика кардинально відрізняється від повітряного характеру Водолія. Останній весь рік відчуватиме чинений на нього тиск – з боку обставин, близьких, керівництва. Головне, на що він скаржитиметься – це відсутність волі дій.

У рік Бика Водолію буде украй складно провести в своєму житті які-небудь зміни. Навіть якщо він знаходиться в ситуації, яка його не влаштовує – проблемний союз, нелюбима робота, складні відносини із старшими родичами – Бик не дозволить йому просто втекти від всього цього, як він звик робити. Представнику цього знаку зодіаку доведеться працювати з ситуацією, намагатися змінити її зсередини. Тільки це допоможе позбавитися дискомфорту. Пам`ятайте: вам потрібні рішення завдання, а не втеча!

Металевий Бик вітає рішучість і розрахунок тільки на власні сили. Щоб досягти успіху в 2021 році, Водолію слід діяти саме таким чином, хоча це і не в його природі. Є вірогідність, що цього року він втратить звичну опору, при цьому йому доведеться узяти на себе ведучу роль там, де раніше вирішував питання хтось інший – в сім`ї, на роботі, в компанії друзів.

Цей період стане часом росту. Так, буде непросто, зате за підсумками року ви зможете гордитися собою і своїми досягненнями, зокрема, досягнутою в багатьох питаннях самостійністю. Не здайтеся – і до кінця 2021 року позбавитеся багатьох страхів, станете сильнішими і впевненішими в собі!

Риби

Для Риб 2021 рік обіцяє бути періодом застою. Розвиток матимуть тільки ті справи, що були початі в попередньому 2020, а на появу чогось кардинально нового розраховувати не прийдеться – ніяких переворотів в особистому житті, кар`єрі або бізнесі. Втім, після божевільного року Щура, Рибам навіть приємно буде відсидітися в затишному болотці, хоча до кінця року його затхлий запах стане очевидним.

Риби точно не одержать від Бика перших ролей: їх тихий характер і прагнення до спокою володар року не розуміє і не приймає. Найчастіше, він просто забуває про них, надаючи їм можливість варитися у власному соці. А вже наскільки комфортним буде для Риб це забуття – залежить тільки від них самих. Особи цілісні в 2021 році знайдуть гармонію, а ось ті представники цього знаку, які не знайшли себе в цьому житті, відчуватимуть себе втраченими і навіть можуть на якийсь час опуститися на дно.

Бик вітає самостійність, але в Риб, мабуть, не особливо вірить, а тому саме цим представникам зодіакального круга забезпечить допомогу сильної особистості – питання, чи захочуть вони її прийняти, адже така підтримка майже завжди пов`язана з тиском. Взагалі, в 2021 році Риби відчуватимуть себе не те, що самотніми – відособленими. Цілком можливо, вони відчують, що насилу знаходять спільну мову з друзями і близькими. Гороскоп на 2021 рік не обіцяє Рибам нічого поганого. Проте цей рік не обіцяє їм і великого числа можливостей. Проте, при бажанні і завзятості, ви завжди зможете нагадати Бику про себе і дістати бажаний шанс. Ну, а якщо вас у вашому житті в цілому все влаштовує – просто насолоджуйтеся спокійним періодом, який подарує вам рік Бика. Після потрясінь 2020 року, цей рік може здатися Рибам справжнім оазисом спокою і стабільності.