Щодня навантаження на лікарів зростає. Сімейні лікарі, педіатри та терапевти працюють в шаленому темпі. Крім особистих прийомів пацієнтів, додалася значна...
поради
На харчову алергію страждає 1 – 3% дорослих та 4 – 6% дітей у світі. На які продукти найчастіше виникнути...
Про грушу та її корисні властивості можна розповідати довго. Та БН виділили основне, чим наразі і поділимося. Груша багата на...
Сьогодні мова піде про улюблені всіма яблука. Їх люблять майже усі! Адже вони не тільки смачні, а й багаті на...
Серед вітамінних смаколиків вересневого кошика слива впевнено тримається в лідерах. Варто знати, що попри свої чудові смакові якості слива насичує...
Продовжуємо розповідь про вересневий кошик вітамінів. Сьогодні мова піде про надзвичайну рослину, яскраву та дуже корисну - обліпиха. Плоди обліпихи...
Дофамін – це гормон «задоволення», що виробляється наші головним мозком. Цей нейротрансміттер відповідає за безліч психічних та фізіологічних процесів. Навчившись...
Гриби є доволі специфічним продуктом, що містить значну кількість білків, а також жирів, вуглеводів, деякі вітаміни (В1, РР), мінеральні речовини...
Відомо давно, що вживати сезонні продукти потрібно по мірі їх дозрівання. Це пов’язано з тим, що такі овочі та фрукти...
Щоб допомогти вчителям і директорам шкіл, учням та їхнім батькам адаптуватись і пам’ятати правила безпечного навчання, МОН та UNICEF Ukraine...