Вересень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
20.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Цікавий світ книжок – бібліотечний фонд громади

1 хвилина на читання

Публічна бібліотека Бучанської міської об’єднаної територіальної громади – це справжня скарбниця знань, мудрості, літератури на будь-який смак для дорослих та пізнавальних історій та казок для малечі.

Сьогодні БН хоче поділитися з маленькими читачами дуже цікавими книжечками з бібліотечного фонду громади, які, ми знаємо з власного досвіду та впевнені на 100%, захоплять допитливу дитячу увагу цілком і на довго! Ці книжки – справжня книготерапія як для хлопчиків, так і для дівчаток, що люблять слухати цікаві історії про пригоди та магію перед сном.

Хлопчик, якого подарували цуцику (Ганна та Петро Владимирські)

Ця надзвичайно зворушлива історія про третьокласника Олеся Кайдашенко, зачіпає навіть серця дорослих. У хлопчика напередодні день народження і найбільше його бажання це мати вірного, веселого, живого та теплого…справжнього песика. Та отримавши від батьків новий сучасний телефон хлопчик відмовляється від подарунка і засмучений зважується на бунт…

Ця історія дуже повчальна для… Кого? Читайте книжечку та дізнавайтеся!

Політ на черешні (Микола Герасименко)  

Героєм цієї цікавої книжки є хлопчик Сергійко. Він надзвичайно кмітливий і вміє знайти правильний вихід із будь-якої ситуації! Це його вміння дивує навіть дорослих, а малечу вчить у будь-якій, навіть найскладнішій, ситуації не здаватися, а шукати вихід. Бо він таки завжди є!

Цікаві та веселі пригоди Сергійка будуть навіювати дітям гарні сни.

Феї (Богдана Бойко)

Дивовижні дитячі казки про фей сподобаються всім. Магічний світ диво-чарівниць захопить, закружляє у неймовірному вихорі фантастичних пригод. Нехай маленькі принци та принцеси ввечері помандрують з милими, лагідними, трішечки впертими дівчатками-чарівницями…

Кольорові щасливі сни малечі забезпечені!