Січень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
29.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Східний гороскоп на 2021 рік

1 хвилина на читання

За астрологічним прогнозом на 2021 рік нас чекають яскраві і перспективні події. Вони торкнуться всіх сфер життя – робочої, любовної і творчої. Успішно складеться кар`єра, збагатиться духовний світ і зміцниться фінансове становище.

Бик – тварина священна, яка є символом гармонії, чесності та сили волі. Він внутрішньо відчуває час, що допомагає піти від руйнувань і створити умови для нового життя. Астрологічний прогноз на 2021 рік передбачає зміни різного рівня. Людина в цей період має всі шанси очиститися від негативу, розірвати непотрібні зв`язки і розвинутися духовно. Але дуже спокушатися не варто. Бик – пильний і подвійний по своїй натурі. Він не прощає помилок, які доведеться виправляти. У 2021 році людині потрібно стати відповідальнішо, проявити турботу про себе і бути чуйнішою до інших. Цей рік обіцяє великі зміни в побутовій і особистій сфері. Потрібно акцентувати увагу на відносинах з близькими людьми. Тим, хто давно планував переїзд, продаж житла, будівництво або влаштування на іншу роботу, повезе на цьому терені.

Хоча Бик не надто радіє кардинальним змінам. Це більш стабільна і консервативна тварина. У 2021 році слід брати з нього приклад. Всі рішення повинні бути зваженими, а від авантюр краще зовсім відмовитися.

Щур – гороскоп на 2021 рік.

По китайському гороскопу людей, народжених в рік Щура, чекає сприятливий період. 2021 рік буде наповнений несподіваними сюрпризами, тому не варто наперед прогнозувати успіх у справах і щастя в особистому житті.

Вдача слідуватиме за Щуром в 2021 році, що передбачає хороші новини і фінансовий прибуток. Але іноді знадобиться сильна воля і проникливість, щоб уникнути конкуренції і зберегти те, що накопичувалося роками. Минулий досвід – помічник у багатьох питаннях.

Цей рік дозволить розкрити недоброзичливців і відкрити в собі багатий потенціал. Не виключені конфліктні ситуації, після яких можна буде зав`язати довірчі відносини. Нові друзі та надійні ділові партнери допоможуть досягти матеріальної незалежності. Особливо складних проблем у житті Щура не очікується. Всі зміни у 2021 році будуть впливати на внутрішній розвиток. Прогрес в роботі, духовні цінності і реалізація нових ідей – все це укріпить позиції в найрізноманітніших напрямках.

Рік металевого Бика стане для Щура справді доленосним і багатим на радісні заходи. Очікуються сімейні свята, весілля, народження дитини і зміна місця проживання. Ну, а тим, хто давно шукав “другу половинку”, вдасться познайомитися з цікавою людиною. Головне, не показувати себе в нових відносинах лідером, щоб обранець не втік геть.

Бик – гороскоп на 2021 рік.

Можна представити, як тріумфують всі, хто з`явився на світ у рік Бика. Так, наступає ваш період, але працювати і долати труднощі доведеться. По східному гороскопу Бику на 2021 рік легких шляхів не варто чекати.

Хочеться зібрати багатий урожай і досягти цілей? Отже, відпочивати на лаврах рано. Успіх на боці тих, хто сам шукає шляхи розвитку, і можливості збагатитися. Удача не залишить, якщо працювати чесно, відпочивати повноцінно і завершувати всі заплановані у рік Щура проекти.

Зірки радять поставити перед собою конкретні завдання, не знижувати темп і “заправитися” оптимізмом. Тільки на наявність грошей не розраховуйте, поклопочіться про зміцнення матеріальної бази на майбутнє. По китайському гороскопу часу може хронічно не вистачати на все задумане. Але якщо стати спостережливішим і виробити тактику в роботі, то кар`єра піде в гору. Шансів на успіх і вигідних пропозицій буде багато. Будьте обачні! Тим, хто в рік Щура відверто “бикував”, належить пройти ще декілька випробувань у професійній сфері. Головне, віднесіться до всього спокійно і швидко адаптуйтеся до нової ситуації.

Гороскоп радить не бути пасивним і не конкурувати зі всіма підряд. Складні рішення потрібно ухвалювати обдумано і в строк, щоб не паралізувати самих себе у відповідальний момент. Доля нагородить по заслугах, якщо упевнено приймати зміни і прислухатися до своєї інтуїції. Нікому не давайте обіцянок, якщо відчуваєте низький “імунітет” в робочому колективі. Працюйте “з вогником” і наполегливо – ось, що потрібно для досягнення мети.

Особливий успіх чекає Бика у 2021 році в грошах, які примножуватимуться. Але стресу в особистому житті і кар`єрі не уникнути. Намагайтеся вчасно відпочивати, розслаблятися, спілкуватися з друзями і позбавлятися від негативної енергії.

Тигр – гороскоп на 2021 рік.

Тигр у східному гороскопі третя тварина. 2021 рік буде для таких людей неоднозначним, але яскравим на події. Можливі перепади настрою – від депресивного до позитивного. Стан тривоги з`явиться через тимчасові труднощі в різних сферах життя. Але здаватися не слід, необхідно до кінця йти до наміченої мети.

Гороскоп на 2021 рік передбачає тертя і конфлікти в колективі. Необхідно контролювати свої емоції, не вступати в безглузді суперечки і уникати природної упертості. Гнучкість у спілкуванні з людьми допоможе піти від внутрішніх і зовнішніх проблем. Можливі неприємні ситуації, що виникли в процесі розмов з впливовими персонами. В цілому, 2021 рік для Тигра буде мирним і гармонійним. Головне, шанобливо відноситися до керівництва і вести рахунок особистим досягненням. Фінансова сторона достатньо стабільна, але будь-які витрати і вкладення потрібно вносити в блокнот. Не рекомендується влаштовувати заколоти і вступати в конфронтацію з вищою владою. Інакше, все це ударить по матеріальному положенню і репутації.

Зірки радять продумувати кожен свій крок. Від вашої відповідальності і зібраності залежатиме багато чого. Навчіться терпіти і витримувати паузу, щоб не встрянути в серйозні конфлікти. Занадто чутливі і сентиментальні люди здатні “наламати дрови” навіть при рівному перебігу життя. По китайському гороскопу комфорт душі забезпечить успіх в будь-яких починаннях. Сила волі і минулий досвід знадобляться в складних ситуаціях, пов`язаних із судовими тяжбами. У вкрай важких ситуаціях зверніться до близького друга, він допоможе. Рік повний всіляких потрясінь, тому Тигру потрібно стати мудрішим і стриманішим.

Кролик (Кіт) – гороскоп на 2021 рік

Спокійний і без особливих катаклізмів період обіцяє гороскоп Кролику на 2021 рік. Якщо виникнуть якісь проблеми, то до їх рішення ви підійдете достатньо мудро і упевнено. Реалістичний погляд на речі допоможе утриматися на плаву. Несподівані повороти в долі можливі, але навіть їх ви зможете пройти класично і рівно. Господар року Металевий Бик не радить Кролику діяти зопалу і “стріляти” своїми діями впритул. Потрібно стати гнучким і все ретельно аналізувати перед тим, як зробити вибір у роботі або коханні.

У колективі Кролика чекає нелегке завдання – порозумітися зі всіма співробітниками. Природно, начальство – не виключення. Не бійтеся здаватися ініціативнішим та енергійнішим, ніж ви є. Якщо в 2021 році виробите стратегічний план, то він приведе до високих результатів. Терпіння і працьовитість приведуть вас до кар`єрного зростання і допоможуть ліквідовувати конкурентів.

По східному гороскопу у самотнього Кролика є шанси на зустріч з супутником життя. Але почуття і емоції доведеться контролювати, щоб не перетворитися на легковажного романтика. Багато хто потрапить у тенети запаморочливого роману, який навряд чи приведе до серйозних стосунків.

Зірки рекомендують стати спостережливішим і наполегливішим, щоб досягти успіху в робочій сфері. Не виключений моральний тиск від впливових осіб. Від розваг, які вимагають крупних сум, краще відмовитися. Будьте уважніші до свого оточення, не ігноруйте соціальні зв`язки. Нові знайомі можуть виявитися нещирими.

Дракон – гороскоп на 2021 рік

Гороскоп Дракона на цей рік передбачає, що вам вдасться грамотно провести переоцінку цінностей, розпрощатися із “зайвими” людьми і укріпити стосунки з тими, хто у вашій долі грає дійсно важливу роль.

Дракон – тварина уважна, звикла бути у всіх на видноті. Він вміло користується своїми численними талантами для того, щоб одержати бажане. Проте у 2021 році для реалізації важливих грандіозних проектів доведеться трудитися більше ніж звичайно. Будьте готові також змиритися з тим, що події можуть розвиватися поволі і не за планом. Не дозволяйте негативним емоціям брати гору, вчиняйте мудро, прислухайтеся до порад оточуючих.

Ваше серце вільне? Гороскоп на 2021 рік указує на те, що велика кількість романтичних побачень вам не світить. Це не привід турбуватися. Шанси на те, що ви зустрінете свою долю, все ще високі. Запасіться терпінням і не перебирайте шанувальниками, дайте шанс тим, хто давно до вас залицяється. Не гарячіться через дурниці, ідеальних людей не буває. Зважтеся на зближення з тими, хто розділяє ваші цінності. Інша цінна порада астрологів для Дракона – не починайте будувати стосунки на брехні. Відмовтеся від неї, якщо хочете, щоб ваше особисте життя було безтурботним і гармонійним.

Що стосується тих, хто вже знайшов свою половинку, то їм зірки не рекомендують хвилюватися. Приводів для цього все одно не передбачається. Ваші відносини з партнером стануть міцнішими, такими, що приносять обом позитивні емоції.

Змія – гороскоп на 2021 рік

По гороскопу Змії прийдешні 12 місяців будуть багаті на події, сприяючі вашому особистому зростанню. Дякувати за це слід в першу чергу нового східного господаря, який готовий підтримувати Змію у всьому, за що б вона не узялася. Бик заохочує вашу готовність бути відкритим. Як нагорода він готовий запропонувати мотивацію, фізичну і психологічну стійкість. Все це в комбінації з “щіпкою” вдачі є гарантією досягнення поставленої мети.

Для Змії 2021 рік стане періодом великих перемог. Саме час докласти максимум зусиль для того, щоб розширити свою сферу впливу, досягти процвітання. У минулому залишаться дні, коли ваші проекти гальмували оточуючі, коли на шляху до вершини “Олімпу” зустрічалася безліч перешкод. Звичайно, без обмежень не обійдеться, але з ними ви впораєтеся завдяки вражаючому ентузіазму і силі волі.

Прийдешній рік стане для вас новим розділом, чистим листом. Не поспішайте заповнювати його. Перед тим, як щось зробити, подумайте про наслідки. Закладайте міцний фундамент щасливого майбутнього, залишаючись передбачливим. Цей рік видасться насиченим. Це стосується у тому числі і самотніх сердець, що мріють зустріти свою любов. Бик готовий допомогти кожному, хто прагне до серйозних відносин. Проте це не означає, що Змії можна розслабитися і сидіти, склавши руки. Зробіть ставку на свій вибірливий розум, здатність помічати важливі дрібниці.

Кінь – гороскоп на 2021 рік

Гороскоп на 2021 рік Коня передбачає, що ви відчуватимете себе захищенішими, ніж у попередньому році. Якщо раніше була смуга перешкод, то цей рік буде м`якшим і здатним допомогти Коневі задовольнити свої потреби. Крім того, різні труднощі, які Кінь, можливо, зазнав минулого року, можуть навіть стати корисним досвідом на інтелектуальному рівні. Всі минулі незручності, навіть ті, які мали тенденцію зберігатися протягом довгого часу, зрештою поступово підуть. Таким чином, цього року Кінь побачить, що сумніви з приводу майбутнього вже розсіюються, не дивлячись на декілька невеликих інцидентів, які слід чекати протягом року.

Проте, що стосується його довгострокових цілей, то ще не настав час для того, щоб закласти основи для великомасштабних проектів, які зажадали б постійних зусиль протягом декількох років.

Зірки обіцяють рік розслаблення, розумової підготовки до майбутнього, до якого ви прагнете. Відмітимо все ж таки, що середньострокові проекти часто матимуть сприятливий результат у 2021 році для Коня.

Астрологи радять зробити цей рік періодом відпочинку від пристрастей, щоб поповнити емоційну енергію. Романтичні стосунки в рік Бика у самотнього Коня будуть дещо прісними. Не дивлячись на ці моменти сентиментального розчарування, періоди щастя все ж таки скрасять повсякденне життя.

Коза (Вівця) – гороскоп на 2021 рік

Китайський гороскоп Кози на 2021 рік обіцяє, що період буде динамічним, стимулюючим вас до прояву рішучості, витримки, сили волі. Прийдешні 12 місяців не дозволять розслабитися. Про відпочинок і повний спокій на якийсь час доведеться забути, а все тому, що енергетика нового східного господаря прямо протилежна вашій. Як тільки Бик вступить в свої права, Коза буде вимушена бути обережною у всьому, за що б вона не бралася. Максимум уваги почніть приділяти своєму положенню у фінансовій сфері. Проте це не означає, що професійний терен і особисте життя відійдуть на другий план. Час і сили доведеться знаходити на все відразу. Балансувати таким чином може бути складно через непорозуміння, що найімовірніше виникнуть у спілкуванні з родичами, друзями. Конфліктні ситуації, з іншого боку, реально мінімізувати, але для цього доведеться навчитися контролювати емоції, не вестися на провокації. Коза в 2021 році задумається про те, яким чином вона може змінити стосунки з дорогими їй людьми до кращого.

Вона старатиметься досягти стабільності в своєму житті. Одержати бажане Козі допоможе її фізична стійкість, дисциплінованість, уміння вчасно спускатися з небес на землю. Не буде зайвим і позитивне мислення.

Мавпа – гороскоп на 2021 рік

Гороскоп Мавпи указує на те, що в пріоритеті для вас буде робота, закріплення успіху, досягнутого у минулому. Металевий Бик підтримає цей знак, оскільки йому властиві багато рис, якими новий східний господар нескінченно захоплюється. Цей тотем оцінить по заслузі всі ваші численні таланти, уміння оригінально підходити до виконання самих рутинних справ. Непоміченим не залишиться і унікальне сприйняття світу Мавпи.

Чого Металевий Бик не потерпить, так це імпульсності. Необдумані слова і дії не дозволять вам одержати своє. Зробіть ставку на хитрість і природжену харизму. З їх допомогою Мавпа з легкістю подолає всі перешкоди на шляху, що веде її до вершини.

У соціальній сфері побоюватися нічого. Гороскоп Мавпам в 2021 обіцяє безліч цікавих зустрічей, початок нових товариських відносин. Проте не всі вони будуть на сто відсотків позитивними, такими, що приносять радість. У перші декілька тижнів нового року ті контакти, якими обростатиме Мавпа, принесуть їй розчарування. Останні виявляться хворобливими, але незабаром ви про них забудете.

Грандіозним планам Мавпи у 2021 нічого не загрожує. Металевий Бик не дозволить їй зайти в безвихідь. Більш того, він допоможе їй в реалізації замисленого, навіть якщо цей процес має на увазі проведення складних ділових переговорів, розширення сфери впливу.

Півень – гороскоп на 2021 рік

Китайський гороскоп Півня прогнозує хороший рік для чоловіків і жінок. Сім`я, короткострокові проекти, комфорт – ось основна динаміка року. Завдяки Бику, він знов знайде силу і упевненість в собі. Що стосується навчання або кар`єри в 2021 році, то Півень розуміє, що без постійних зусиль і завзятості ніяка ідея, навіть найблискучіша, не зможе принести йому процвітання, до якого він прагне з таким завзяттям.

Він також вирішить встановити тісніші зв`язки з людьми, якими захоплюється, щоб бути частиною тієї ж продуктивної динаміки, що і вони.

Привабливий і доброзичливий у всіх обставинах, цей східний знак легко одержить підтримку, необхідну йому для досягнення своєї мети. Проте перш ніж повністю насолодитися радощами 2021 року, можливо, доведеться ухвалити радикальні рішення по відновленню балансу в своїх соціальних стосунках. Півень повинен знайти в собі сили дистанціюватися від тих друзів, які відносяться до нього негативно і не вірять ні в його здатності, ні в доброзичливість. Настав час остаточно скинути маски лицемірства, які оточують його, щоб рухатися вперед.

Це буде хороший період для самотніх людей. Півень, який довго чекав відповіді від нерішучого шанувальника, повинен цього року залишити спроби і йти своєю дорогою. Настав час, щоб раз і назавжди перевернути сторінку своїх старих сентиментальних пригод і повною мірою скористатися романтичною динамікою 2021 року.

Собака – гороскоп на 2021 рік

Згідно китайському гороскопу Собаки на 2021 рік, наступний цикл буде динамічним і одночасно подвійним. Для того, щоб залишатися щасливими, вам доведеться прикладати зусиль більше ніж звичайно. Це стосується всіх сфер життя без виключення. Для мінімізації проблем рекомендується ретельно проаналізувати минуле і сьогодення. Вчіться на власних помилках, інакше вже цією весною ви знову наступите на старі граблі.

Успіх посміхатиметься тим, хто стане мудріше, продемонструє гнучкість розуму, прагнення ставати краще. Успішним рік видасться і для Собаки, який у всьому старатиметься знайти баланс. На руку вам зіграє ваша передбачливість, добре розвинена інтуїція. Ви спрогнозуєте певні труднощі, підготуєтеся до них і подолаєте все погане з мінімальними втратами. Без невеликих розчарувань, звичайно ж, не обійтися, але вони не повинні позбавляти Собаку мотивації рухатися вперед. Думайте про свої проекти в довгостроковій перспективі, ставте на перше місце особисті переконання, яких ви дотримувалися раніше. Стійте на їх захисті, якщо це знадобиться.

Зірки радять бути стриманими, не втрачати оптимізму, незважаючи на зовнішні обставини. Зберігайте спокій, і ви зрозумієте, що багато перешкод долати на практиці набагато простіше, ніж це здається в теорії. Зосередьтесь на головному – на закладці міцного фундаменту щасливого майбутнього.

Кабан (Свиня) – гороскоп на 2021 рік

Круговорот подій, несподівані зміни в різних сферах життя і море перспектив – ось, що одержить Кабан у 2021 році. Головне, не упустити можливості в роботі та коханні. Потрібно грамотно маневрувати між потоком інформації і реалізацією цілей. Необхідно відразу ж розставити пріоритети, щоб не втратити здатність розсудливо мислити. Сімейне життя оновлюється, є шанс відправитися в подорож.

Гороскоп на 2021 рік передбачає нові шляхи розвитку і особистого зростання. Мотивуйте себе на все, що принесе вигоду, але дійте акуратно. Плани повинні утілюватися з усвідомленням того, що дійсно стане в нагоді в кар`єрі. Якщо хочеться вкласти фінанси, то це повинно бути будівництво або бізнес. Динамічність приведе до незаперечного успіху, якщо не поводитися уперто і егоїстично. Не виключено, що просування вперед закрутить Кабану голову. Пам`ятайте приказку – справі час, а забаві годину. Менше розважайтеся і “вимикайте” легковажність. Нічого і ні від кого не чекайте, дійте у всьому самостійно. Необхідно стати реалістичнішим, відмітати у бік ілюзії і сентиментальність. У матеріальній сфері стабільність буде, якщо уміло обійти перешкоди на шляху до благополуччя.

Кабану потрібно стати мудрішим, менше сумніватися в собі та відкинути на якийсь час плотські задоволення. Проаналізуйте все, що залишилося у минулому. На помилках вчаться. Можна навіть з чимось змиритися, щоб вийти на дорогу до успіху. Будьте послідовні і раціональні, контролюйте свої вчинки. У відносинах з людьми поводьтеся коректно.

Зірки обіцяють якісну реалізацію проектів. Тільки не женіть на “червоне світло”, щоб не розбитися об власні бажання. Врахуйте, що пожадливість і безладність в ухваленні рішень порушать внутрішній спокій. Якщо хочеться побачити плоди своєї праці, то потрібно продумувати кроки.