Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
27.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Сучасна вчителька-блогерка Юлія Петракова з Бучі, котра об’єднує дівчат(ФОТО)

1 хвилина на читання

В місті Буча в початковій школі №11 працює сучасна, молода вчителька англійської мови Юлія Петракова.

Професію вчителя здобула в Київському національному лінгвістичному університеті, бакалавр англійська мова, українська, а магістр англійська мова. Під час навчання на курсі магістратури, паралельно працювала в приватній школі Limpopo. Після завнршення навчання був перерив у вигляді декретної відпустки. Після декрету уже вийшла на роботу в Бучанську початкову школу, вчителем англійської мови. Батьки Юлії завжди підтримували і вірили у свою доньку. В період навчання в університеті купили для доньки картиру, щоб було зручно добиратись. Юлія обожнює розвивати та допомагати дітям школи поринати в світ іноземної мови. Обирає різні методики, які полегшують навчання та зацікавлюють школярів. Дітям, котрі потребують індивідуальної роботи, Юлія надає послуги репетитора, де пропрацьоває з дитиною всі складності граматики та вміння постановки мови і читання.

З чого розчалась ідея блогерства?

На початку повномаштабного вторгення Юлія разом зі своєю сім’єю виїхали з Бучі до Львову. В цей період познайомилась із дівчиною, котра була активною користувачкою соцмереж. Вона надихнула та поділилась основними навичками ведення блогу. Після цього, вчителька почала організовувати ти свій акаунт в соцмережах для профілю вчителя англійської мови. Юлія почала поєднувати викладацьку діяльність з блогерством. Перші кроки брогерства розпочались саме з уроків англійської мови, відео уроки для дітей. Стала працювати онлайн репетитором. В блозі більшість інформації була спрямована саме на тему уроків. Блог став досить популярним. Юлія почала брати перші реклами місцевих закладів та послугів, котрі перевіряла на собі, тому могла рекомендувати іншим. В даний час в неї більше 53 тис. підписників.

Перший зустріч-бранч з Юлею та її підписниками.

Одного разу одна із підписників, запропонувала Юлії випити кави та поспілкуватись, цим блогерка поділилась в story і реакція підписників її приємно здивувала, адже кількість бажаючих поспілкуватись з нею, була досить великою. Щоб виділити час для кожного, Юлія вирішила організувати свій перший зустріч-бранч. Такі зустрічі прийшли до нас з Великобританії, де бранчем назвали пізній недільний сніданок, що плавно трансформується в обід. Для українців поняття бранч – новинка. Це зустріч, під час якої можна не тільки чудово поспілкуватися, а й провести час у неформальній обстановці. Головна умова – гарний настрій, наявність родичів, друзів, ділових партнерів та багато вільного часу.

Блогерка організовувала все сама, ресторан Hanami, меню та тему обговорення. Дл янеї перший бранч був дуже хвилюючим. Всіх охочих цікавило секрети блогерства і Юлія підготувала курс «блогер з 0», яким поділилась на бранчі. Вона розповідала тонкощі реклами блогу. ЯК правильно офорляти сторінку в соцмережах, щоб вона була приваблива для споживача. На першому бранчі, більшість дічат були підприємці і питання введення соціальних мереж, було досить актуальним. Атмосфера бранчу була тепла та позитивна, зустрілось більше 11 активних, красивих дівчат, котрі знайомились та ділились своїм досвідом ведення власної справи та його просування. Також одна із дівчаток бранчу, власниця бізнесу, ділилась своєю історією,  котра виграла грант в програмі для розвитку бізнесу в Україні, розповіла тонкощі та надихнула всіх присутніх досягати своїх цілей.

Після бранчу, блогер Юлія, поділилась світлинами та відео із зустрічі у особистому блозі. Після публікацій почали надходити безліч повідомлень про прохання знову організувати схожий бранч. І тоді, вчителька-блогер, вирішила організувати саме бранч з ціллю об’єднувати дівчат Бучанської громади. Метою зустрічей стояло саме спілкування, підтримку та обмін досвідом. На бранчі могли бути присутні будь хто, чи то дівчата, що мають свою власну справу або бізнес, чи то мами в декреті, чи дівчата, котрі хотіли добре та цікаво провести час.