Жовтень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
06.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Остання у цьому скликанні сесія Бучанської міської ради

1 хвилина на читання

22 жовтня відбулося пленарне засідання 86 сесії VII скликання Бучанської міської ради, яке провів Бучанський міський голова Анатолій Федорук.

Депутати розглянули більше 150 питань, проекти рішень щодо яких були детально вивчені на профільних комісіях і погоджувальній раді.

Міська рада заслухала директора ПКПП “Теплокомунсервіс” Сергія Пирча щодо стану готовності підприємств житлово-комунального господарства та об’єктів соціально-культурного призначення Бучанської громади до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 років. Більш детально у матеріалах згодом.

В’ячеслав Яремчук, начальник служби у справах дітей та сім’ї БМР, доповів про організоване у цьому році оздоровлення та відпочинок дітей. І хоч враховуючи умови карантину відправити діточок на бази відпочинку змогли лише у серпні, хлопчики і дівчатка із малозабезпечених родин оздоровилися на морі чи у гірській місцевості.

Серед іншого депутати розглянули фінансові, соціально-економічні, культурні, архітектурні та земельні питання, а також із освітньої, спортивної та медичної галузі. Крім того:

  • про продовження оренди приміщень комунальної власності та оголошення аукціонів на передачу в оренду нежитлових приміщень комунальної власності;
  • про затвердження Програми озеленення та благоустрою Бучанської міської об’єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки в новій редакції;
  • про розробку матеріалів детального плану території водних об’єктів орієнтовною площею 57,0 га для рибогосподарських потреб, облаштування зон відпочинку на території Луб’янського старостинського округу та подальшої передачі в комунальну власність Бучанської міської об’єднаної територіальної громади. В.о. старости Луб’янки Анатолій Новиченко розповів присутнім, що це питання було розглянуто на зборах громади і потребує погодження депутатів, щоб мати можливість впорядковувати і покращувати водойми села. Депутати рішення підтримали.

Також було внесено питання щодо звернення до Київської обласної державної адміністрації із пропозицією віднести вулицю Вокзальна як дорогу обласного значення. Аби виключити у майбутньому ганебне рішення влади сусіднього населенного пункту перекрити для бучанців на тривалий час дорогу на Київ. Депутати рішення підтримали.