Вересень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
25.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Звернення Анатолія Федорука щодо відкритості й толерантності один до одного

Бучанський міський голова Анатолій Федорук опублікував на своїй сторінці звернення :

“Останні дні перед реєстрацією кандидатів у депутати завжди багаті на сюрпризи, які не оминули й бучанський осередок партії «Європейська Солідарність».

Депутатів, яких ви всі знаєте останні 5 років по роботі в Бучанській міській раді, можуть не допустити на вибори по суті без пояснень причин. Їх звинувачують у «зеленому популізмі», співпраці з ОПЗЖ, несправжньому патріотизмі і навіть у тому, що вони співпрацювали з Бучанським міським головою.

Складається враження, що автори заяв у запалі боротьби за голоси виборців не усвідомлюють, що робота депутата якраз і полягає в злагодженій співпраці депутатського корпусу з міським головою та виконкомом. Бо саме від цього залежать важливі рішення та життєдіяльність міста.

Так само, як добробут кожного з мешканців Бучанської об‘єднаної територіальної громади напряму пов‘язаний з ефективністю взаємодії представників органів місцевого самоврядування з обласною владою, урядом, парламентом та Президентом.

Міський голова, на відміну від представників опозиції, не може бути в конфлікті з центральною владою, бо це призводить до колапсу в місті. Навпаки, саме завдяки співпраці з бізнесом,урядом та Президентом Володимиром Зеленським нам вдалося закінчити корпус школи №9, де розміщена Бучанська українська гімназія, розконсервувати спорткомплекс, розпочати добудову першої школи, ДНЗ по вулиці Л.Українки та дві амбулаторії в селі Лубянка та Мироцьке… Це не популізм, а щоденна робота в інтересах жителів нашої громади.

Дозволю собі нагадати, що європейські цінності – це не травля один одного, а навпаки, відкритість, толерантність та повага до чужого вибору.

А ще це – побудова суспільства турботи та справедливості, де всі піклуються один про одного і поважають один одного. Тому мені хотілося б, щоб попри ідеологічні розбіжності, нинішня виборча боротьба обійшлася без гучних звинувачень, а була спрямована на конструктив та конкуренцію ідеями для розвитку нашої ОТГ, роботою над спільною стратегією та планами на майбутнє.

Бо після виборів усім обраним депутатам доведеться працювати в одній сесійній залі і приймати спільні рішення в інтересах Бучанської ОТГ та нести відповідальність .Саме цього від нас чекають люди, а не сварок, розбрату та взаємних звинувачень.

РАЗОМ ЗРОБИМО БІЛЬШЕ !