Жовтень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
04.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Підготовка шкіри обличчя до холодної пори – корисні поради

1 хвилина на читання

618976592

Правильний догляд за шкірою обличчя восени – дуже важлива тема. Адже фахівці радять в міжсезоння приділяти більше уваги догляду за лицем, щоб підготувати її до холодної пори.

Перша порада: максимум вітамінів

Це правило незмінне для всіх типів шкіри та будь-якої пори року. Для цього намагайтеся споживати корисні осінні овочі та фрукти, адже із настанням зимових холодів, про свіжі дари природи з грядки можна буде тільки мріяти. Не забувайте вживати достатню кількість води, адже зневоднення організму безперечно негативно вплине на зовнішній вигляд шкіри обличчя в першу чергу. Також доведено, що на якість шкірного покрову негативно впливає вживання солодкої та солоної їжі.

Порада друга: очищення

у міжсезоння краще надати перевагу помірному очищенню шкіри – бажано користуватися легкими скрабами. В цій делікатній справі варто проконсультуватися з косметологом чи дерматологом, аби не завдати шкірі та власному здоров’ю шкоди. З домашніми засобами також будьте обережними, адже аби користуватися косметичними скрабами, приготованими власноруч, треба знати до якого типу належить ваша шкіра обличчя та чи не має інших протипоказань до того чи іншого компоненту приготовленої суміші.

Порада третя: живильні маски та креми

Зміна теплих температур повітря на холодні негативно впливає на шкіру обличчя – сухість, подразнення, зневоднення. Тому треба робити маски, що живлять шкіру мікроелементами, і масаж. Це помітно поліпшить колір обличчя і стан шкіри. Для осінньої пори чудово підійде живильний та зволожуючий крем. Він захистить шкіру обличчя від різких перепадів температури і обвітрювання. За рекомендацією спеціалістів крем слід наносити на очищену шкіру обличчя за годину до виходу на вулицю.