Жовтень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
29.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

«Подарунок» бучанцям від Ірпеня: перекриття дороги на Київ

1 хвилина на читання

Для виконання ремонтних робіт на каналізаційному колекторі по вул. Соборна з 8 жовтня буде перекрито проїзну дорогу від вул. Соборна, 195 (в районі АЗС KLO/ТРЦ «Жираф») м. Ірпінь до початку вул. Вокзальна м. Буча!

Зазвичай міська влада у подібних випадках забезпечує альтернативні об’їзні шляхи неподалік, перекривають лише частину дорожнього полотна (у одному напрямку) й таким чином організовують рух транспорту. Крім того, обирають час, коли потік автомобілів менше – період відпусток, наприклад. Але не у цьому випадку. Чи то період виборчої кампанії так вплинув на таке радикальне рішення?

А кому ті зручності для людей потрібні? Головне сусідам «допомогти»!

«А ось і «Нові обличчя» вчергове показали нам своє справжнє лице, – прокоментував подію Бучанський міський голова Анатолій Федорук. – Спеціально напередодні виборів, без жодних пояснень і обговорень ці «співробітники водоканалу» вирішили створити суцільний колапс для учасників дорожнього руху. Вони надумалися перекрити дорожній рух з міста Буча у напрямку до міста Київ, прикриваючись ремонтними роботами.

Це вже не перша спроба Ірпінської влади в такий ганебний спосіб продемонструвати своїм виборцям, що транспортний колапс в місці Ірпінь через транзит, а не через суцільну, хаотичну забудову міста.

Ірпінь вже втратив селища, які наповнювали бюджет…Тож незабаром  втратить і водоканал.

Погодьтесь, не так мають  вибудовуватися добросусідські відносини між нашими містами. Не на такі управлінські рішення розраховують наші громади!»

Тимчасову схему організації дорожнього руху на період проведення ремонтних робіт на каналізаційному колекторі дивіться на фото.

КП «Ірпіньводоканал» не уточнює, скільки триватиме перекриття дороги.