Липень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
20.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

ФК «Арсенал» – точність, витривалість, швидкість!

1 хвилина на читання

Вболівальники та любителі цього виду спорту на запитання «Чим цікавитеся?» відповідають майже однаково:футбол, футбол та ще раз футбол. Для глядачів це надзвичайно цікава гра. Для граючої команди – точність, витривалість, швидкість та азарт. Однак про все по черзі.


Хочеться ближче познайомити вас з Бучанською ФК «Арсенал», адже ці хлопці варті уваги. Це загартовані постійними тренуваннями спортсмени, для яких згуртованість та командний дух стали невід’ємною частиною їхнього життя.


Дмитро Скроб, президент ФК «Арсенал» повідав історію створення футбольної команди:


– Ми з Ігорем Аксьоненко заснували цю команду у 2008 році. Все починалося з гри у футбол з друзями по вихідним біля школи № 3. Згодом вирішили створити власну команду, першим складом якої були спортсмени-любителі. Поступово з року в рік «Арсенал» оновлювався, залучаючи до свого складу все більше молоді, яка займається цим видом спорту на професійній основі. Є такі хлопці, які закінчили Дитячо-юнацькі спортивні школи (ДЮСШ) Києва, – захоплено розповідає Дмитро Миколайович. – Наразі склад команди – це професійні футболісти від 20 до 35 років, деякі з них грали за ФК «Буча».


Спортсмени активно тренуються на стадіоні «ПМК-Арена» у Бучі, де розвивають увагу й реакцію, швидкість та силу…

Плани на майбутнє Дмитро Скроб визначив абсолютно чіткі:


– У першу чергу хочеться зберегти колектив в цьому ж складі, адже команда наразі сильна, тренована та дружня. Ми пишаємося тим, що представляємо Бучу та надіємося, що так буде й надалі. Наше рідне місто росте, розвивається, а тому, маємо надію, що карта футбольна теж стане більшою. Будемо грати й надалі, йти до нових перемог. Дуже хочемо виграти цьогорічний чемпіонат з футболу, – висловив сподівання президент ФК «Арсенал».


Дякуємо хлопцям за те, що, займаючись улюбленою справою, дарують вболівальникам захопливу гру та неймовірні емоції. Вдячні за гідне представлення рідного міста та волю до нових звершень. Бажаємо ФК «Арсенал» успіхів на футбольному поприщі, сильних противників та тріумфальних перемог!