Березень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
27.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Різ Уізерспун – 10 найкращих кінообразів

3 хвилини на читання

Голлівудська актриса та продюсер Різ Уізерспун, володарка «Оскара», вчора відзначила свій день народження. Лаура Джин Різ Ві́зерспун народилася 22 березня 1976 у Новому Орлеані, США.

Її кінокар’єра почалася в 1990 році – Різ разом з друзями прийшла на кастинг до фільму “Людина на Місяці” і отримала головну роль 14-річної сільської дівчини Дені Трент.

Справжня популярність прийшла до зірки Голлівуду після фільму “Блондинки в законі”.

Її ролі різнопланові і цікаві: «легкі» блондинки і серйозні жінки із трагічною долею. Всього на рахунку актриси півсотні ролей у проектах різних жанрів: від комедій до детективних драм. Пропонуємо підбірку із 10 найкращих кінообразів.

 «Переступити межу» (2005)

У 2006 році Різ Уізерспун отримала довгоочікувану статуетку премії «Оскар» за кращу жіночу роль у фільмі «Переступити межу». У ньому актриса грає Джун Картер Кеш, дружину кантрі-співака і композитора Джонні Кеша.

За цю ж роль Уізерспун отримала «Золотий глобус», премію британської академії кіно і телевізійних мистецтв. А також премію Гільдії кіноакторів США.

Стрічка оповідає про життя кантрі виконавця Джоні Кеша. Від його дитинства, що проходило на бавовняній фермі в Арканзасі, до піку слави в 1960-х роках.

Watch this video on YouTube.
Бучанські новини

«Людина на Місяці» (1991)

Журнал Variety назвав гру Різ «незабутньо зворушливою». За цю роль дівчина отримала свою першу номінацію на премію «Молодий актор».

Watch this video on YouTube.
Бучанські новини

«Жорстокі ігри» (1999)

У центрі сюжету знаходиться історія Себастьяна і Кетрін. Вони отримують величезне задоволення, виконуючи маніпуляцію людьми, граючи чужими почуттями і переживаннями.

Наступною їх безневинною жертвою стає Аннетт Хенгроув, улюблена дочка директора коледжу, в якому навчаються ці молоді люди.

Watch this video on YouTube.
Бучанські новини

«Дика» (2014)

Шеріл Стрейд зробила багато помилок у своєму житті. Останнім часом багато негараздів випало на її долю, і розчавлена невдалим шлюбом та смертю матері, вона втратила надію на щастя. Щоб вилікувати свої рани, Шеріл наважується на неймовірну подорож.

Влітку 1995 року 26-річна Шеріл Стрейд, не маючи досвіду, відправляється наодинці в похід за неймовірно складним і небезпечним маршрутом завдовжки понад чотири тисячі кілометрів уздовж Тихоокеанського узбережжя.

За цю роботу актриса була номінована на «Оскар» за кращу жіночу роль і на «Супутник» в аналогічній номінації.

Watch this video on YouTube.
Бучанські новини

«Велика маленька брехня» (2017)

Сюжет заснований на однойменному романі австралійської письменниці Ліян Моріарті. Психологічна драма розповість історію трьох матерів, що живуть в передмісті на океанічному узбережжі.

Головні героїні – Мадлен, Селеста і Джейн, товаришують між собою, а їхні діти відвідують одну й ту ж школу. Однак, під час благодійного балу в школі відбувається загадкове вбивство, яке круто змінить життя цих на перший погляд благополучних жінок.

Watch this video on YouTube.
Бучанські новини

«Стильна штучка» (2002)

Мелані Кармайкл, успішний дизайнер мод з Нью-Йорка, заручена з сином мера міста. Раптово вона повідомляє своєму нареченому, що їй необхідно вирушити до Алабами, щоб особисто повідомити про майбутнє весілля своїм батькам.

Але, насправді, минуле Мелані зберігає багато таємниць. Вона не сказала свого нареченого, що ще в середній школі вийшла заміж за Джейка, який відмовляється з нею розлучатися.

Тому потайки вона приїжджає додому, щоб вирішити всі справи і раз і назавжди розпрощатися зі своїм минулим.

Watch this video on YouTube.
Бучанські новини

«Блондинка в законі» (2001)

2001 рік приніс Різ одну з її найяскравіших акторських удач – головну роль в комедії «Блондинка в законі». Картина мала приголомшливий успіх.

Історія про блондинку, за легковажною зовнішністю якої ховається гострий розум і сталевий характер, принесла творцям фільму близько 150 млн доларів.

Образ гламурної юристки Еллі Вудс, так чарівно і іронічно втілений на екрані Різ, настільки припав до душі глядачам, що було прийнято рішення зняти продовження картини.

Зйомки другої частини закінчилися в 2003 році, і одним з продюсерів фільму була сама Вїзерспун.

Watch this video on YouTube.
Бучанські новини

«Значить, війна» (2012)

Франклін і Так – секретні агенти ЦРУ, але при цьому вони ще й кращі друзі, які готові у всьому один одного підтримувати.

Одного разу обидва хлопці вирішують влаштувати особисте життя, і для цього реєструються на сайті знайомств. Кожен з них знаходить собі дівчину, в яку закохується.

Вони щасливі, їх життя складається якнайкраще, поки хлопці не дізнаються, що закохані в одну і ту ж дівчину – Лорен.

Watch this video on YouTube.
Бучанські новини

Між небом і землею (2005)

Романтична комедія, знята режисером Марком Вотерсом за мотивами роману Марка Леві — А якщо це правда?

Молода лікар Елізабет Мастерсон всю себе присвячує роботі на благо рідної лікарні – бере додаткові годинники, виходить на нічні зміни, доглядає за пацієнтами. Одного разу Елізабет потрапляє у страшну автокатастрофу й сама стає пацієнткою лікарні, у якій працювала. Квартиру дівчини здають хлопцеві Девіду Еботту (Марк Руффало). Шикарні апартаменти припали Девіду о душі і він аж ніяк не очікував побачити там сусіда, а тим більше сусідку, яка стверджує, що вона – господиня квартири, проходить крізь стіни і живе в холодильнику.

Watch this video on YouTube.
Бучанські новини

«Води слонам!» (2011)

Дії художнього фільму відбуваються за часів Великої депресії. Молодий студент-ветеринар Якоб вирішує покинути навчання, після смерті батьків. Він приєднується до відомого цирку «Benzini Brothers».

Працюючи там ветеринаром, Якоб знайомиться з прекрасною Марленою. Хлопець закохується. Але проблема в тому, що Марлена одружена. До того ж, її чоловік Август – деспотичний і жорстокий дресувальник.

Watch this video on YouTube.
Бучанські новини