Березень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
05.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Михайлу Петровичу Наконечному – 70!

1 хвилина на читання

Кожна людина з моменту народження пише книгу свого життя, щодня перегортаючи сторінки власного часопису, творить свою долю.

5 березня 2020 року Михайло Наконечний перегортає 70 сторінку свого життя, яке він присвятив натхненному служінню освітянській ниві. За роки сумлінної праці Михайло Петрович здобув беззаперечний авторитет компетентного та досвідченого педагога, мудрого і розсудливого керівника.

            Як знаний в нашому регіоні, на Київщині та в Україні працівник освіти, свого часу депутат обласної ради двох скликань, депутат Бучанської міської ради, почесний громадянин міста Буча,  Михайло Наконечний зробив вагомий внесок у розвиток освіти, місцевого самоврядування, передаючи кожній людині неоцінений скарб високої освіченості та духовності.

Весь його життєвий шлях є прикладом сумлінного та високопрофесійного ставлення до своїх громадянських та службових обов’язків, свідченням державницької позиції у справі служіння підростаючому поколінню.

Будучи директором школи-інтернату для дітей-сиріт Київщини, Михайло Петрович був справжнім батьком для своїх вихованців.

Зараз, очолюючи один з найбільших і найуспішніших закладів Бучанської об′єднаної громади – СЗОШ №5, М.П. Наконечний  створив  високоефективне освітнє середовище, яке забезпечує розквіт дитячих талантів. Учні школи – переможці міського, обласного та Всеукраїнського рівня учнівських олімпіад і конкурсів. Випускники – успішні студенти престижних ВИШів України та світу.  

За його плечима – багаторічний досвід і визнання. За  особистий внесок у справу удосконалення процесу навчання та виховання молоді  М.П. Наконечний нагороджений багатьма грамотами і подяками, знаком «Відмінник освіти України», Знаком «Василь Сухомлинський», Орденом Святого Миколая Чудотворця, Орденом «За заслуги» ІІІ  ступеня,  удостоєний звання «Заслужений вчитель України».

             І сьогодні можна впевнено сказати, що 70 років – це саме та пора, коли Михайло Петрович може радісно зустрічати бумеранг добрих справ свого життя. Він може пишатися собою, адже крізь усі життєві труднощі  зумів пронести свою честь, ім’я, не заплямувавши совість.

             Вітаючи Наконечного Михайла Петровича з 70-річчям бажаємо, щоб не тривожилось серце печалями, щоб радували душу щасливі зустрічі, щоб кожен ранок зустрічали з посмішкою, а кожен день завершувався з почуттям щастя і умиротворення,  щоб життя тривало в ритмі благополуччя і щастя.

Нехай на Вашому столітті буде ще багато перемог та удач, радісних звершень і успіхів!

Наконечний

З повагою колектив Бучанської СЗОШ№5