Січень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
30.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Гороскоп на 11-17 січня 2021 року

ОВЕН (21.03 – 20.04)

Потрібно зібрати волю в кулак і вийти на роботу. Так, непросто після відпочинку знов братися за справи, але треба. І постарайтеся проявити свої лідерські якості. Зараз не час відсиджуватися в кутку. Субота – сприятливий день для спілкування з близькими. Намагайтеся не відмовляти в допомозі людям, що звернулися до вас.

ТІЛЕЦЬ (21.04 – 21.05)

Спробуйте не піддаватися депресивному настрою, хоча нелегко буде входити в робочий ритм. У справах бажано дотримуватися традиційних точок зору. На роботі вірогідні різкі зміни, доведеться звикати. Якщо ви виявите зацікавленість і активність, з`явиться дуже перспективний проект. Цей тиждень може принести багато нового і в особистому житті.

БЛИЗНЮКИ (22.05 – 21.06)

Все вийде, варто тільки захотіти. Отже можете не добиватися і не боротися. Птах щастя сам прилетить вам в руки. І виконає ваше заповітне бажання. Те, що вам раніше доводилося просити, дадуть вам просто так, ще й із задоволенням. Може виникнути сприятлива ситуація для стрімкого просування службовими сходами і солідного заробітку.

РАК (22.06 – 23.07)

Цей тиждень розташовує до цікавих знайомств, захоплюючих відкриттів і плідної співпраці. Правда, у понеділок вам можуть стати на перешкоді несподівані обставини. З вівторка по п`ятницю ви будете на рідкість приємним співбесідником. І зможете переконати кого завгодно в чому завгодно. Старші родичі можуть виявитися джерелом вельми цінних рад. Проявіть свою лояльність по відношенню до начальства, і воно не забариться відмітити вас.

ЛЕВ (24.07 – 23.08)

Ви стаєте просто незамінною людиною, без вас не можуть вирішити багато задач. Але на вас лежить і велика відповідальність, Вам надають довіру і чекають підтримки й допомоги. Тільки не робіть це в збиток особистого життя. У вівторок доведеться особливо багато працювати. У четвер будуть вдалі поїздки і відрядження. У п`ятницю можливі нові цікаві ділові пропозиції. Вихідні добре провести на свіжому повітрі в компанії друзів.

ДІВА (24.08 – 23.09)

Події цього тижня можуть виявитися для вас несподіваними. У разі окремих невдач не варто зневірятися, це лише тимчасове явище. Вівторок буде достатньо напруженим і насиченим робочим днем. Середа може внести несподівані корективи у ваші плани, але це виявиться на краще, проте, в чому саме, ви зрозумієте не відразу. У п`ятницю сміливо беріться за найважчі справи, але не поспішайте з оцінками і коментарями.

ТЕРЕЗИ (24.09 – 23.10)

На цьому тижні ви відчуєте смак до змін, у вашому житті з`являться нові знайомі, не виключена зміна роботи. У середині тижня, долаючи тиск обставин, ви доб`єтеся позитивних результатів відразу у декількох напрямах. На четвер не варто планувати нічого серйозного, це ідеальний день для роздумів наодинці. У вихідні дні спілкування з друзями піде вам на користь в емоційному та фінансовому аспектах.

СКОРПІОН (24.10 – 22.11)

На цьому тижні у вас буде немало прибуткових замовлень і успішних проектів. Робота принесе вам моральне задоволення і солідний прибуток. Проте не менш важливою буде і особиста сфера. Ви зрозумієте, що таке любов. Усвідомлюючи, що вона взаємна, знайдете можливість бути разом з тією людиною, яка вам потрібна. Не бійтеся змін, вони виявляться на краще. П`ятниця буде повна жвавих контактів і корисної інформації.

СТРІЛЕЦЬ (23.11 – 21.12)

На цьому тижні вам іноді здаватиметься, що все неможливе можливе. Ви повні енергії і надій, неначе свята ще продовжуються. У середині тижня ви виявитеся в потрібний час в потрібному місці і зможете розв`язати важливу проблему. На роботі не випустіть з уваги дрібниці. У вихідні дні відпочиньте від суєти, сходіть на каток або просто прогуляйтеся парком.

КОЗЕРІГ (22.12 – 20.01)

Постарайтеся раціонально розподілити сили на весь тиждень. Виходити на роботу буде нелегко, справ накопичилося немало. Зате тиждень може стати міцним фундаментом для кар`єрного зльоту. Але для успішного втілення в життя задумів і планів, вам доведеться стати поступливим і дипломатичним. Якщо вам вдасться дійти конструктивної угоди, з`явиться шанс використовувати колег для вирішення власних задач.

ВОДОЛІЙ (21.01 – 19.02)

Ваші плани починають поступово реалізовуватися. У понеділок будуть вдалими справи, початі ще минулого року. У вівторок не виключені розчарування і неприємності в діловій сфері. Краще в цей час звернути свою увагу на будинок і сім`ю, ось де вас чекатиме істинне щастя і успіх. У другій половині тижня краще не переоцінювати свої сили і можливості. Постарайтеся більше часу присвятити собі і своїм дітям.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Не втрачайте віру у те, що ви робите, навіть якщо на шляху виникнуть перешкоди. Схоже, багато планів доведеться переглянути. Напруга на роботі може зрости, вона буде пов`язана з об`ємом задач. Будьте уважні, звертайте увагу не тільки на ключові моменти, але і на дрібниці. У особистому житті необхідно вибрати правильну стратегію і тактику у взаємостосунках з партнером.