Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
27.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Військово-патріотична гра “Ватра” талановита молодь Бучанської Громади

1 хвилина на читання

Творчо-мистецький конкурс «Ватра» серед роїв старшої вікової групи провели у Блиставицькому будинку культури. Джура: рої старшого віку визначалися, хто вправніший.

«Сокіл» («Джура») — всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра. Гра є формою позакласної роботи з патріотичного та морально-етичного виховання школярів. Мета конкурсу:

  • формувати у молодого покоління громадянські почуття, свідому, соціально активну позицію, патріотизм та розуміння значення кожного окремого вчинку для долі людини й держави;
  • зберігати пам’ять про борців за свободу народу,
  • виховувати повагу до героїчних сторінок минулого, шанобливе ставлення до Героїв України.


У територіальному етапі гри “Ватра” команди творчо представляли себе і демонстрували свій патріотизм і любов до України. А також за допомогою мистецтва героїзм українського народу, який він проявляє в українсько-російській війні. Звичайно, й про свої мрії про Перемогу нашої держави над агресором.
Відкриті, дружні, креативні, артистичні, талановиті, кмітливі, патріотичні – такі джури нашої громади.

Журі перед оголошенням результатів змагань наголосили, що виступи роїв вражають щирістю і патріотизмом: «Всі наші джури славетної української гри показали, як ви налаштовані на перемогу і наближаєте її. Ви є справжніми українцями!».


У заході взяли участь рої: Бучанський ліцей” №3, Бучанський ліцей №4, Блиставицький ЗЗСО №6, Гаврилівський ЗЗСО №8, Бучанський ліцей №9, Ворзельський ліцей №10, Бабинецький ЗЗСО № 13 та Синяківський ліцей №15.
Переможцями та призерами цього етапу стали:

  • І місце – Рій “Бучанські ятагани” Бучанського ліцею 9;
  • ІІ місце – рій «Синяківські сови» Синяківський ліцей №15;
  • ІІІ місце розділили дві команди: рій «Соколи» Бучанський ліцей” №3 та рій «Січові стрільці» Бучанський ліцей №4.