Листопад 2022
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
05.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Продаж авто на сучасному авторинку: варіанти та способи

1 хвилина на читання

Щоб продаж авто був максимально успішним, важливо знати ази маркетингу, а саме володіти максимальною кількістю інформації про авторинок. Для цього необхідно знати не тільки сучасні тенденції ринку уживаного транспорту, а й розуміти, які способи продажу авто будуть найрезультативнішими.

Самостійний продаж авто може здійснюватися кількома способами:

  • шляхом розміщення інформації про продаж через групи соцмереж;
  • продаж на авторинку;
  • через розміщення оголошень на онлайн-сервісах;
  • за допомогою знайомих, за принципом «сарафанного радіо».

Кожен із вищеперелічених способів ефективний, але тільки в тому випадку, якщо автовласник має час займатися продажем чи ні гострої необхідності в терміновій реалізації. Також, при самостійному продажу автовласнику потрібно бути готовим до торгів з потенційними клієнтами та необхідності підтримки косметичного та технічного стану транспорту. Якщо є сумніви, що зможете провести приватний продаж, радимо звернутися до автовикупу.

Компанії з автовикупу: основні умови роботи

Послуга «Автовикуп» – варіант продажу транспорту на певних умовах. Викуп авто у Києві та інших регіонах України проводять профільні компанії.

Надійні компанії з автовикупу мають певні переваги, серед яких варто виділити:

  • оперативність реагування та проведення викупу авто. Як правило, компанії з відмінною репутацією проводять угоди протягом одного дня, а в деяких випадках лише за кілька годин;
  • безкоштовні консультації, які можуть стосуватися не лише стандартних питань щодо умов роботи, а й реалізації проблемного транспорту чи нюансів щодо оцінки машини;
  • оформлення офіційного договору купівлі-продажу, оцінка машини та врегулювання інших питань безпосередньо у капота ТЗ;
  • негайна виплата грошей за угодою у повному обсязі без затримок та розстрочки.

На відміну від приватного продажу авто такий варіант реалізації транспорту більш вигідний. При автовикупі не потрібно витрачати час та гроші, вирішувати поточні проблеми. По суті, автовикуп – не просто вигідний варіант продажу автотранспорту, а часом єдина можливість реалізувати транспорт з різними проблемами.

Вибір компанії для автовикупу

Вибираючи компанію, краще співпрацювати з тією, що має широке територіальне охоплення. У таких організацій є відмінні риси: велика кількість позитивних відгуків, наявність сайту, доступна інформація на сторонніх інтернет-ресурсах, філії в кожному регіоні країни, відкриті умови та інформація щодо оцінки та комісійних.

Провівши детальний аналіз, експерти встановили, що ShopAvto вважається найпопулярнішою компанією з автовикупу. У «ShopAvto» https://shopavto.com/ua/ можна отримати допомогу у вирішенні будь-якого питання щодо авторинку: безкоштовні консультації, юридичний супровід при викупі кредитних авто, викупі машин після ДТП або відсутності документів, об’єктивна оцінка автотранспорту тощо. До того ж, компанія надає не лише автовикуп, а й дає можливість обміняти одну машину на іншу з розумною доплатою.