Січень 2022
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
19.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Перед Євро-2022 чоловіча збірна з футзалу тренується у Бучі (ФОТО)

1 хвилина на читання

На головній спортивній арені Бучі чоловіча збірна України з футзалу, напередодні фінальної частини Євро-2022 , провела відкрите тренування.

Наразі команда проходить навчально-тренувальні збори.

Слід відзначити, що Академія спорту за невеликий проміжок часу від свого відкриття вже неодноразово зустрічала чимало відомих у спорті особистостей.

Ось і сьогодні представники багатьох національних телеканалів, друкованих та електронних ЗМІ на власні очі змогли поспостерігати за тренувальним команди, яка проводять активну підготовку до важливого змагання.

На чисельні запитання журналістів відповів головний тренер національної чоловічої збірної України Олександр Косенко.

За його словами сьогодні розпочався збір команди. Команда рада провести його у Бучі, тому що тренуватися будуть на паркеті Мондо, який спеціально для цього спортивного заходу покладений у Академії спорту.

Т.в.о. директора спортивного закладу Максим Бишок розповів, що саме зал Академії спорту дозволяє застелите таке покриття.

–  Воно було закуплено Асоціацією футзалу України. Змонтоване на 10 днів. В Україні всього лише три зали були застелені таким покриттям для відповідних змагань  – це зал в Одесі та Палац спорту у Києві.

Перед вильотом до Нідерландів, де саме відбудеться перша гра нашої команди, 13 та 15 січня в Бучі мали пройти ще товариські матчі між збірними України та Казахстану. Проте днями ігри відмінили.

Асоціація футзалу України отримала лист від Федерації футболу Казахстану, в якому йшлося про те, що через введення надзвичайного стану на території країни збірна Казахстану не має можливості вилетіти до України у зазначені дати.- розповів Олександр Косенко. – Замість матчів з Казахстаном проведемо товариський поєдинок проти «SkyUp». Цей матч буде єдиним для нас напередодні Євро.

Тож, 17 січня команда вирушає до Нідерландів. Вболіваємо за своїх!