Січень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
19.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Гороскоп на 18-24 січня 2021 року

1 хвилина на читання

ОВЕН (21.03 – 20.04).

Вам буде необхідно сконцентрувати свої зусилля на роботі. Настає дуже продуктивний період, особливо в професійній сфері, тільки не слід ризикувати або погоджуватися з сумнівними пропозиціями. Якщо ви в середу щось не встигнете, не біда, в четвер може з`ясуватися, що це і не потрібно було робити. У п`ятницю вас можуть порадувати несподівані хороші новини. Не дозволяйте родичам сідати вам на шию.

ТЕЛЕЦЬ (21.04 – 21.05).

Вам доведеться розгрібати рутину і те, на що раніше не вистачало сил. Для кожної речі і завдання знайдеться необхідне місце і час. Буде важко, проте це коштує того. Вас чекає моральне задоволення і матеріальний успіх. У вівторок у вас не буде нестачі в нових ідеях. Прислухайтеся до нової інформації, але ретельно перевіряйте її, і, якщо вона не спотворена, ви зможете застосувати отримані відомості в роботі.

БЛИЗНЮКИ (22.05 – 21.06)

Постарайтеся спокійніше ставитися до раптових змін ситуації. Удача на вашому боці. На всі головні питання близькі люди і саме життя дадуть вам відповідь: “так”. Зосередьтеся на важливому, поставте мету, і ви отримаєте те, до чого прагнете. Причому обставини самі складуться на вашу користь. Вам навіть не доведеться штурмувати ніякі фортеці. Любов допоможе і надихне.

РАК (22.06 – 23.07)

Початок тижня буде досить нервовим, доведеться неабияк потрудитися. Для реалізації наміченого, не вдавайтеся до тиску на оточуючих людей, інакше все може обернутися проти вас. У середу і четвер придивіться до “підводних течій” на роботі, щоб не опинитися в стороні від найважливіших подій. У неділю не варто відкидати прохання рідних і близьких людей, так як ваша підтримка їм просто необхідна.

ЛЕВ (24.07 – 23.08)

Ви можете розкрити свої здібності і творчий потенціал, не варто думати, що ваш зоряний час ще не настав. Успіх буде супроводжувати вас багато в чому. Вас чекає кар`єрний ріст, що відкриває великі горизонти. Ви відчуєте прилив сил і активності, і тому впораєтеся з усякою роботою, за яку візьметеся. Єдине, від чого варто утриматися, так це від участі в нових проектах. Постарайтеся дотримуватися старих, перевірених шляхів.

ДІВА (24.08 – 23.09)

На цьому тижні на перший план вийдуть проблеми особистого характеру і сімейні справи. Можуть виникнути деякі перешкоди в здійсненні ваших романтичних планів, можливо, буде важко зрозуміти і прийняти поведінку близької вам людини. Для вас може виявитися непосильним завданням контролювати ситуацію. У діловій сфері панує спокій і рутина. Що, загалом-то, непогано.

ТЕРЕЗИ (24.09 – 23.10)

На початку тижня ви можете зрозуміти щось важливе про близьку людину. Час зняти рожеві окуляри. Середа – це день компромісів, тому з начальством краще не конфліктувати. Постарайтеся зарекомендувати себе справжнім професіоналом. Проявіть терпимість по відношенню до колег, і ваші справи будуть складатися досить успішно. Сконцентруйтеся на найважливіших проблемах і не розпиляйтеся на дрібниці. П`ятниця гарний день для переговорів і укладення угод. Вихідні пройдуть дуже романтично.

СКОРПІОН (24.10 – 22.11)

Тиждень буде сповнений ділових зустрічей і вигідних проектів. У професійній сфері вам буде забезпечена стабільність і благополуччя, якщо ви не будете лінуватися. Цей тиждень обіцяє кар`єрне зростання і солідний прибуток. Можуть надійти вигідні пропозиції, які надзвичайно порадують вас. Але і в особистому житті ви зважитеся на важливий крок, знайдете щастя взаємної любові.

СТРІЛЕЦЬ (23.11 – 21.12)

На цьому тижні має бути багато успішних справ, спілкування та розваг. Вас зацікавлять новини, перспективні знайомства і важливі розмови. У понеділок у вас буде можливість кинути всі сили на роботу і показати всім, який ви цінний і незамінний співробітник. У п`ятницю проявляться незавершені справи: якщо ви відчуваєте, що не можете з ними впоратися, сміливо беріть собі в помічники близьких людей. Вихідні – відповідний період для оновлення гардеробу або покупки побутової техніки для дому.

КОЗЕРІГ (22.12 – 20.01)

На цьому тижні вам необхідно твердо стояти на своєму, навіть якщо на вас будуть тиснути, щоб ви змінили свою думку. Підтримка начальства дозволить позбутися ворожнечі та інтриг колег по роботі. У четвер вас порадують новини особистого характеру. У суботу зірки пророкують вам тотальну зайнятість: ви самі не залишите собі ні хвилини вільного часу, будуючи плани і ставлячи перед собою нові цілі. А от неділю краще цілком присвятити повноцінному відпочинку.

ВОДОЛІЙ (21.01 – 19.02)

Початок цього тижня буде бурхливим, доведеться терміново включатися в роботу, готувати звіт або чекати перевірку. У середу будьте зібрані, і ви зможете встигнути зробити багато, практично не відчуваючи втоми. У четвер може надійти цікава ділова пропозиція, не відмовляйтеся від неї. Та й в особистому житті давно назріли зміни.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Ваші успіхи та досягнення – це дуже похвально, але прийшов час рухатися вперед. Вам буде нудно топтатися на місці. Зараз непоганий час для примирення з друзями і відновлення романтичних відносин, якщо такі останнім часом переживали не найкращі часи. У п`ятницю приємні події можуть статися з вашими дітьми.