Січень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
04.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

У Бучанській МТГ стартує проєкт «Поліцейський офіцер громади»

1 хвилина на читання

У 2021 році проєкт «Поліцейський офіцер громади» Національна поліція планує поширити на усі регіони України, адже цей проєкт допоможе налагодити співпрацю між поліцією і громадою.

Бучанська МТГ не вийняток – проєкт стартує і пункти безпеки планується створити у Бабинцях, Ворзелі та Гаврилівці.

“Важливо, щоб цей зв’язок забезпечував якісні умови життя, безпеку, швидке реагування на будь-які ситуації, давав можливість людям відчувати впевненість і безпеку, – акцентував під час робочої зустрічі Бучанський міський голова Анатолій Федорук .”

Онлайн-анкетування громад, підписання меморандумів, відбір поліцейських та направлення їх на навчання – це лише окремі важливі складові запуску проєкту у Бучанській громаді.

Майя Бреславська, начальник управління взаємодії з громадами департаменту превентивної діяльності Національної поліції України розповіла про впровадження новацій на території Київщини.

Обговорено організаційні моменти реалізації всеукраїнського проєкту, під час поїздки у населені пукти , секретар Бучанської міської ради Тарас Шаправський на місцях окреслив більш детально важливі складові для його реалізації.

Також Бучанський міський голова Анатолій Федорук наголосив на важливості паралельно вирішити не менш важливе питання: створення у центрі Бучанського району повноцінного відокремленого підрозділу Національної поліції України.

Це може бути як районний, так і міський відділ, укомплектований професійними кадрами, який у співпраці з ГО «Бучанська варта» забезпечуватиме порядок .