Січень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
23.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Гороскоп на 4-10 січня 2021 року

1 хвилина на читання

ОВЕН (21.03 – 20.04)

На цьому тижні вам, схоже, доведеться скоригувати свої плани. У понеділок варто проявляти обачність і обережність як в словах, так і в діях. У вівторок можуть нагрянути несподівані гості. У п`ятницю будьте обережні, так як будь-яка сказана фраза загрожує обернутися проти вас. Не варто плести інтриги і плітки.

ТЕЛЕЦЬ (21.04 – 21.05)

Ви будете схильні до спонтанних дій. Це може трохи заважати, проте вам буде сприяти удача. Постарайтеся дотримуватися помірності в їжі і розвагах. У середу буде просто необхідно направити вашу потужну енергію в творче русло. У четвер може наступити сприятливий момент для розмови по душам і зізнань у коханні. У неділю не починайте нічого нового, є ймовірність отримання спотвореної інформації.

БЛИЗНЮКИ (22.05 – 21.06)

Ваші плани і задуми реалізуються. Але краще діяти непомітно – не діліться подробицями з оточуючими. Вас чекають яскраві зустрічі з давніми друзям і нові цікаві знайомства. Вас порадує кохана людина, буде ніжною і відвертою, проведе з вами багато часу, виконає ваші прохання, ви знову переконаєтеся, що багато значите в її житті. Готуйтеся до приємних змін в особистому житті.

РАК (22.06 – 23.07)

Можливий прекрасний, яскравий, насичений тиждень. У вас буде практично все виходити. Тільки намагайтеся гасити занадто сильні емоції і не провокувати конфлікти. Краще присвятити тиждень відпочинку, тоді багато ваших ідей втіляться в життя. Вашу ініціативу підхоплять і підтримають. Спілкуйтеся, зустрічайтеся, веселіться.

ЛЕВ (24.07 – 23.08)

На цьому тижні варто звернути увагу на своє оточення, на взаємини з партнерами, друзями, родичами. Постарайтеся не бігати від відповідальності в сімейних справах. Вам ніхто не пропонує вирішувати їх самостійно. Від вас вимагається лише одне: не звалювати на інших те, що буде покладено на вас. Багато часу зажадають діти, можливі спільні поїздки, в тому числі і за місто.

ДІВА (24.08 – 23.09)

Тиждень обіцяє бути аж ніяк не нудним, і, зрозуміло, зовсім не простийм. Можливі зміни в кращу сторону в стосунках з друзями, а розумний компроміс в сім`ї дозволить домогтися наміченої мети. У вівторок можлива цікава пропозиція з боку ваших таємничих покровителів або шанувальників. Середовище – вкрай сприятливе день для початку подорожей.

ТЕРЕЗИ (24.09 – 23.10)

На цьому тижні воля, енергія і щасливий випадок можуть виявитися в одній упряжці і помітно просунути вас вперед. Але не піддавайтеся спокусі розраховувати виключно на везіння – ретельно плануйте свої справи і ви досягнете поставленої мети. У середу або четвер, буде виправданий певний ризик, можлива реалізація самих нестандартних задумів. У неділю не виключені конфлікти, але все ж варто позначити свою позицію із хвилюючих вас питань.

СКОРПІОН (24.10 – 22.11)

Ви багато можете досягти і відчуєте смак успіху. Відбудеться подія, яка обіцяє відкрити перед вами нові можливості. Впустіть у своє життя більше позитиву, любові і радості. Зірки говорять, що багато чого тут залежить від вас. Дозвольте собі любити і бути коханим. Розслабтеся і отримаєте задоволення. Виходьте у світ: зірки радять вам частіше бувати на людях.

СТРІЛЕЦЬ (23.11 – 21.12)

Тиждень сприяє відпочинку і роздумам про високі матерії. Не купуйтеся на лестощі і обман. Зустріч зі старими друзями в першій половині тижня відкриє перед вами нові перспективи. У четвер і п`ятницю краще не вживати ніяких кардинальних кроків, все важливе для себе починайте з суботи. Постарайтеся зібрати приємну компанію, відволіктися і відпочити.

КОЗЕРІГ (22.12 – 20.01)

Тверезий розум і інтуїція допоможуть вам блискуче впоратися з будь-якою проблемою. Позитивний настрій дозволить вам уникнути різких перепадів настрою. Не приховуйте своїх почуттів, говоріть про свої інтереси. Не потрібно весь час під когось підлаштовуватися. Середа і неділя найкраще підходять для спілкування з друзями.

ВОДОЛІЙ (21.01 – 19.02)

Початок тижня – не час для прояву особистих ініціатив, краще порадьтеся з сім`єю. Не намагайтеся осягнути неосяжне, плануйте тільки те, що зможете реально здійснити. Зараз краще не вирушати в далеку подорож, буде можливість побути вдома і присвятити себе домашнім справам. І в цьому ви відчуєте свою принадність і зможете удосконалити свій побут.

РИБИ (20.02 – 20.03)

На цьому тижні всі ваші таємні задуми можуть реалізуватися, тому будьте мудрі і заповзятливі. У понеділок важливо з`явитися перед публікою у всій красі і блиснути своїми талантами, щоб вас помітили і оцінили по достоїнству в новій компанії. Невластива вам імпульсивність в п`ятницю може внести розлад у відносини з близькими людьми. Не виключено, що в суботу для здійснення задумів буде необхідно зробити спочатку крок назад, а потім два вперед.

Астрологічний прогноз на 2021 рік знакам Зодіаку.