Жовтень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
24.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Амбітний проект – транспортно-логістичний хаб

1 хвилина на читання

Сьогодні відбулася робоча зустріч Бучанського міського голови Анатолія Федорука з віце-президентом з інтелектуальних питань державного підприємства “Антонов” Володимиром Тафтаєм та іншими представниками компанії.

Мета зустрічі

підписання угоди про співпрацю між Бучанською ОТГ та державним підприємством у питаннях створення території пріоритетного розвитку у рамках програми Президента «Велике будівництво». Адже Бучанська міська рада активно займається реалізацією комплексного проекту зі створення логістичного, медичного, індустріального кластерів, вантажного терміналу, який цікавий як місцевим жителям, так і ДП «Антонов».

Тривалий час кожен ішов своїм шляхом, напрацьовував проекти і настав час поєднати зусилля і створити технопарк на території громади, давши поштовх залученню інвестицій, розвитку малого і середнього бізнесу, створенню робочих місць, реконструкції транспортних артерій, –прокоментував важливість плану Анатолій Федорук.

Володимир Тафтай підтвердив, що проект необхідно впроваджувати і важливо вже приступати до підписання меморандуму про співпрацю.

Зустріч з напрацювання необхідних матеріалів для складення угоди між Бучанською ОТГ та державним підприємством у питаннях створення території пріоритетного розвитку відбулась вже не перший раз і діалог продовжиться.

Медмістечко – плани на майбутнє

Анатолій Федорук також розповів гостям про проект з будівництва медичного містечка, який буде впроваджуватися спільно з міжнародним концерном Siemens. У рамках його реалізації окрім надання медичних послуг, буде налагоджене виробництво медичного обладнання, засобів протезування.