Березень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
27.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Дитячий кінозал: мультфільми на вихідні

1 хвилина на читання


Смолфут

Снігова людина на ім’я Міго спускається з вершини своєї гори в невідомий світ людей, де його чекає безліч відкриттів.

Нарешті вдома

Прибульці захопили Землю і зайнялися її благоустроєм. Смілива дівчинка на ім’я Дар, яка дивом втекла від загарбників, зустрічає на своєму шляху істоту на ім’я О. Від цієї дивної парочки залежить наша планета.

Еверест

Дивна волохата істота збігає з дослідницької лабораторії. Вона ховається на даху будинку, де його виявляє дівчинка, і розповідає про це друзям. Хлопці вирішують врятувати його від злісних вчених, і починаються пригоди.

Місто героїв

У центрі сюжету – юні винахідники і експериментальний робот Беймакс, якого з веселого товстуна перепрограмують в бойову машину.

Лоракс

Як знайти живе дерево в світі, де все пластикове? Звичайно, вляпавшись у халепу і рятуючи природу. Що і роблять два друга: хлопчик і волохатий дивак Лоракс.

Велика подорож

Одного разу розсіяний Лелека все переплутав і замість сім’ї панд приніс малюка-панду ведмедю на ім’я Мік-Мік. Відповідальний ведмідь вирішує повернути малюка батькам в Південний Китай і відправляється в дорогу, по шляху зустрічаючи різних тварин.

Монстри на канікулах (три частини)

Дуже харизматичні монстри під проводом графа Дракули живуть в готелі, захищеному від сторонніх очей. Дракула ростить улюблену доньку, яку оберігає від ворожого світу. Але всюдисущі туристи проникають в готель, і тихе життя порушується.

Балерина

Сюжет мультфільму «Балерина» розгортається навколо дівчинки-сироти, яка слідує за своєю мрією стати балериною. Вона приїжджає в паризьку відому школу, але шлях до мрії виявляється непростим.

Вперед

Брати-ельфи живуть в казковому світі, але дуже сучасному, схожому на світ людей. Несподівана знахідка змушує їх відправитися в подорож на пошуки справжнього чаклунства.

Головоломка

Райлі – звичайна школярка. Її поведінку визначають основні емоції – Радість, Смуток, Страх, Гнів і Гидливість. Ці чоловічки в її голові кожен день допомагають їй справлятися з труднощами, наприклад, з несподіваним переїздом, на якому зав’язаний сюжет.

Червоні черевички і сім гномів

Одного разу дівчина з казкового королівства знайшла чарівні туфельки, які здатні перетворити її в красуню-принцесу. У цьому ж королівстві живуть 7 зелених гномів, які колись були принцами. Одного разу їх дороги перетнуться.

Тато-мама гусак

Веселий невдаха Пем постійно потрапляє в неприємності. Ах так, Пем – це гусак. Одного разу він зламав крило, при цьому мало не задавив маленьких каченят. Він подбав про них, і нова компанія вирішує відправитися в маленьку подорож.