Березень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
28.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Наталія Терещенко педагог школи № 1 – поєднання краси та таланту



Ця розповідь про вчительку, яка любить своїх учнів, як рідних дітей, навчає та прищеплює їм любов до прекрасного завдяки своєму вродженому творчому таланту, позитивному відношенню до життя, любов’ю до школи та до малювання.


Наталія Терещенко викладач образотворчого мистецтва Бучанської школи № 1 не тільки шанована колегами педагог та обожнювана вчителька своїх вихованців, а й лауреат обласного конкурсу Учитель Року по образотворчому мистецтві.


«БН» поспілкувалися та ближче познайомилися з цією неймовірно красивою жінкою та творчою особистістю.


Наталія Іванівна закінчила Львівську національну академію мистецтв. Згодом почала працювати викладачем образотворчого мистецтва на кафедрі дизайну у Відкритому Міжнародному університеті розвитку людини «Україна» в місті Києві. У 2012 році, після декретної відпустки, прийшла працювати в школу №1 де працює й нині викладачем образотворчого мистецтва.


Про свої відчуття від участі у конкурсі Учитель року, Наталія Іванівна з радістю поділилася з «БН»:


– Я, звичайно, дуже хвилювалася, – зізнається педагог, – однак захід виявився не тільки цікавим та захопливим, а й надзвичайно корисним. Адже це нові знання, новий досвід, яким можна згодом поділитися не тільки з колегами, а з власними учнями. Я переконалася та впевнена у тому, що не треба боятися змін та всього нового, а навпаки йти вперед та приймати те, що дарує нам доля. Конкурс допомагає пізнати себе глибше та дає стимул більше розвиватися в цьому напрямі, – резюмує Наталія Іванівна.


Про своїх улюблених учнів, любов до малювання, школи та викладання вчителька розповідала із щирим захопленням:


Діти дуже люблять, коли я сама стаю та малюю їм. Намагаюся проводити цікаві презентації, малювати та показувати все що вмію та знаю. В першому класі ми разом навіть портрети малюємо. Свій предмет я дуже люблю, це моє! – з гордістю розповідає педагог. – Дітей дуже люблю, а вони відповідають мені взаємністю – люблять і мене і предмет (сміється). Учні знають про мою повагу та щирі почуття до них, вони це відчувають і це їм подобається. У нас з вихованцями чудові відносини: поки ми всі дружненько не пообнімаємося – урок не починаємо. Атмосфера у нас на заняттях позитивна, приємна та надихає на творчість – діти відволікаються та відпочивають, занурюючись у світ фантазій та мрій.