Лютий 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  
19.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

День закоханих від А до Я

1 хвилина на читання

В сучасному світі люблять це свято. Адже в цей день в повітрі просто витає енергетика кохання та з’являється можливість якнайкраще висловити свої почуття коханій людині.

В Україні День закоханих набув широкого визнання лише в 90-х роках. Точних даних про місце зародження даної традиції немає.

Всі ми знаємо легенду про отця Валентина, який таємно об’єднував споріднені серця. Згодом духівник поплатився за це життям. Та пам’ять про нього живе й досі.

До 14 лютого хлопці й дівчата готують своїм половинкам маленькі сюрпризи у вигляді подарунків, валентинок та елементарних знаків уваги.

Що ж дійсно можна подарувати на День Святого Валентина?

Все що завгодно! Прислухайтеся до бажань свого партнера! Це дуже просто! Якщо він чи вона часто сетує на те, що ви мало проводите часу разом, то тут є багато варіантів: від спільного сніданку в ліжку до подорожі у будь-який куточок України чи світу.

Якщо ваша друга половинка давно мріє відпочити від роботи та рутинної домашньої обстановки, то варто задуматися про театр, кіно, ресторан, розважальний цент, тощо. Тут необхідно враховувати смаки партнера.

Дорогі мужчини, не забувайте, щоб ваша прекрасна половинка не говорила про квіти, пам’ятайте, коли ви їй їх вручите, вона відчує себе особливою та буде дуже вам за це вдячна

І дана рекомендація стосується не тільки Дня всіх закоханих.

Ось за кілька днів до свята мережею Інтернет ширяться жарти, де висміюється традиція дарувати чоловікам шкарпетки. Так, можливо це не дуже оригінально, але зайва пара новеньких ніколи не зашкодить. Жарти жартами, але…

Любі чоловіки, якщо ви спробуєте трішечки розкритися своїм прекрасним леді, то вони напевне врахують ваші побажання та подарують саме те, що потрібно. До речі те ж саме стосується і наших милих панянок. 

Давати поради про конкретні подарунки не має резону, так як всі люди різні. Але деякі ідеї можете взяти до уваги. Непогано сприймається спільне фото з коханою людиною на предметах вжитку: подушці, футболці, чашці, тощо. Прикраси, сумочки, нові туфлі дівчині завжди до душі. 

Існує думка, що мужчини люблять практичні подарунки

Гарна сорочка, футболка, шарфик з улюбленим логотипом футбольного чи хокейного клубу. Деякі чоловіки люблять різні дрібнички біжутерії. Можливо рибакам слід подарувати новий воблер, катушку, чи навіть спінінг. Тут ви звертайте увагу на свій бюджет.

Отже, любі наші закохані, любіть один одного, піклуйтеся один про одного, поважайте та прислухайтеся один до одного! Хай все у вас складається якнайкраще! З прийдешнім святом!