Лютий 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  
02.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Вчителі ліцею №3 навчаються роботі з Ideas Box

1 хвилина на читання

Інноваційний комплекс для навчання Ideas Box, який допомагає працювати зі школярами під час відключень світла, школа отримала наприкінці минулого року.

«Ми дуже раді, що нам так пощастило. Світла немає, а інтернет є. Діти забезпечені. І вчителі, які проводять багато онлайн уроків, також», – розказує Любов Морозенко, директор ліцею.

Координатор програми в Україні Bibliothèques Sans Frontières (BSF – Бібліотеки без кордонів) Лое Легранж провела заняття для педагогів ліцею № 3, щоб вони могли ще більш ефективно використовувати всі можливості інноваційного комплексу.

Під час тренінгу відпрацювали:

  • Як працювати із сервером, на який завантажені цифрові матеріали, який можна використовувати без інтернету.
  • Як працювати з телевізором і планшетами у плані доступу до матеріалів на сервері, а також з різними застосунками.
  • Як придумати заходи з дітьми, використовуючи Ideas Box, та організувати простір з різними модулями інноваційного комплексу.

Зараз інноваційний комплекс розмістили в укритті. Коли діти спускають під час тривоги, мають гарний доступ. А в планах після перемоги України поставити у бібліотеку, яка нині відбудовується.

Загалом в Україні діє п’ять таких проєктів: у Львові, Вінниці, Дрогобичі, Дніпрі та Бучі. І єдиний в освітньому закладі – ліцеї № 3.

Зараз інноваційний комплекс розмістили в укритті. А в планах після перемоги України поставити у бібліотеку, яка нині відбудовується.