Вересень 2022
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
27.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

У Бучі підписано Меморандум про співдружність з Rotary Club International

2 хвилини на читання

Співпраця Бучанської громади із інтернаціональним клубом Rotary Club of Santa Clara (Ротарі клуб Санта-Клара) уже триває
у різних напрямках відновлення громади після рашистської навали.

І це стало головною метою меморандуму, який сьогодні підписали Бучанський міський голова Анатолій Федорук і Брок Бірман (Brock Bierman), головний виконавчий директор Worldwide Friends Foundation. Пан Бірман зміцнив партнерство з Rotary Club International, Фондом сім’ї Ендрю Сабіна, Gorta Group і кількома приватними донорами.(США).

“Ми будемо допомагати Україні і Бучі ставати на ноги”, – запевнив пан Брок під час підписання документу.

Партнери розпочали співпрацю із ремонту покрівлі, вікон, опалювальних мереж, а також часткової термосанації Бучанського ліцею #3.

“За результатом спільної роботи школа буде не лише відновленою та енергоефективною.
Важливо, що також матиме безпекові речі: у закладі облаштовують укриття за всіма нормами”, – повідомив Анатолій Федорук.

На події були присутні:

Дастін Беккер (Dustin Becker) – є менеджером грантів і програм для Worldwide Friends Foundation, який працює над розробкою та операцією Волонтерського корпусу швидкої допомоги в Словаччині та Україні. (США)

Ян Уорнер (Jan Warner) – автор, чия книга «Скорбота день за днем» розійшлася тиражем понад 45 000 примірників. Вона продовжила свою роботу через свій блог Stop Thief: Don’t Steal My Grief, щоб вшанувати свого покійного чоловіка.(США)

Філ Бюлер (Phillip A. Buhler) – є партнером юридичної фірми Moseley, Prichard, Parrish, Knight & Jones у Флориді. Його дружина Глорія Бюлер є юристом і власницею косметики Savoir Vivre. Його син, Вінценз, інженер/власник бізнесу, який працює над системами сонячної енергії в Пуерто-Ріко. (США)

Базіл Сеггос (Basil Seggos) – уповноважений Департаменту енергозбереження (DEC) штату Нью-Йорк. Пан Сеггос є капітаном резерву армії США, Корпус генерального судді. (США)

Шанталь (Гіблін) Містраль-Бернар (Chantal (Giblin) Mistral-Bernard) — фотограф посольства США в Парижі, Франція. Вона має майже 12 років досвіду роботи в Державному департаменті, у тому числі 4 роки в якості омбудсмена в Парижі, а також майже 7 років в якості фотографа та помічника директора Центру Джорджа Маршалла (Франція, США)

Віталій Лесько – губернатор Ротарі в Україні

Богдан Кавулич – ротарієць, Україна.