Липень 2022
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
05.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Корисні подарунки з Польщі: «Ми з вами разом» (ФОТО)

1 хвилина на читання

Буча отримала подарунки містам і громадам Київщини від польських друзів – гмін і повітів Сілезького воєвдства.

Надзвичайно приємно, що у цей випробувальний час для громад України ми не на одинці з ворогом, – зазначив керівник Київського регіонального відділення АМУ, Бучанський міський голова Анатолій Федорук. – З першого дня військової агресії нас підтримують муніципалітети різних країн.

Нагадаємо, Бучанська громада має партнерські стосунки із містом Пшина. Сьогодні маємо нагоду висловити особливу дяку гмін і повітам Сілезького воєвдства. Їх асоціація зуміли мобілізувати колег із всього регіону, аби населенні пункти Київської області, що зазнали військової агресії рф, отримали руку допомоги.

Два автомобілі прибули до Бучі із різноманітними корисними подарунками з міст Бельсько-Бяла і Глівіце, які передали різноманітні речі від всього регіону.

Тепер допомога попрямує далі: гуманітарні грузи отримають громади Київщини, які зазнали великих втрат від дій рашистів, як то Гостомельська, Бородянська, Макарівська інші.

Нам у підтримку прибули шуруповерти, болгарки, перфоратори, газонокосарки, набори інструментів, свічки, сірники, ковдри, білизна та багато іншого, чого потребують громади, що зазнали руйнування і втрат.

Плідна співпраця із муніципалітетами Сілезького воєвдства – це і підтримка у сьогоденні, а саме головне – у відбудові громади, – додав Анатолій Федорук.

Союз гмін і повітів ініціює співробітництво із населеними пунктами Київщини, які входять до Асоціації міст України для того, аби українці мали впевненість у завтрашньому дні і не були на одинці у тяжкий період військового нападу рашистів.

До речі, два автомобілі, які привезли допомогу із Польщі, також залишаються працювати для Бучанської громади у КП «Бучасервіс».