Червень 2022
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
19.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Привітали медпрацівників Бучанської громади з їх святом (ФОТО)

1 хвилина на читання

Напередодні професійного свята медичних працівників у п’ятницю день розпочався із вітань і квітів тим, хто першими поспішає надати медичну допомогу людям – працівникам екстреної медслужби, що працюють в Бучанській громаді.

Рятівникам життя подяки Бучанського міського голови Анатолія Федорука вручив його заступник Сергій Шепетько і начальник відділу охорони здоров’я Бучанської міської ради Лариса Матюшенко

Та це був лише початок.

Вітання у лікарні

Під час окупації медики, що працювали у лікарні в Бучі, стали справжніми Ангелами у білих халатах.

 Їх не зупинили вибухи і стрільба, вони працювали цілодобово, рятуючи величезну кількість поранених.

 Сьогодні у першу чергу вітали у лікарні медичних працівників, які не залишили окупованого міста і продовжували надавати медичну допомогу всім, хто її потребує.

Центр первинної медико-санітарної допомоги

Сімейні лікарі, терапевти, педіатри – саме до них ми в першу чергу звертаємося, коли маємо проблеми зі здоров’ям.

Не завжди виходить бути цілодобово весь тиждень на зв’язку, та медики намагаються поспілкуватися зі всіма, кому потрібна допомога, надати консультацію, порекомендувати необхідні процедури чи ліки.

Вони цілодобово знають історію кожного хворого і родини, забувають про свята, бо хвороби не знають про вихідні.

Скільки важливих проєктів, виїзних консультацій, новацій впроваджує фаховий колектив під керівництвом директорки Оксани Джам. Кол-центр, черговий кабінет, консультації медиків зі столичних спеціалізованих закладів у всіх населених пунктах…

Сьогодні вони теж отримали вітання і подяку від Бучанського міського голови Анатолія Федорука колективу Бучанського центру первинної медико-санітарної допомоги за успішну працю.

Консультативно-діагностичний центр

З нагоди професійного свята відзначено подяками Бучанський міський голова Анатолія Федорука працівників Бучанського консультативно-діагностичного центру.

– Щиро дякуємо вам за кропітку і тяжку щоденну роботу. Дякуємо Вам за ті життя, які Ви врятували! – зазначив Сергій Анатолійович. – Дякуємо за невтомну працю! Дякуємо, що за будь-яких обставин продовжуєте виконувати свій обов’язок! Дякуємо, що  здатні  співпереживати та співчувати, повертаючи людям здоров’я!

Пологовий будинок, що у Ворзелі

Вони допомагають малюкам народитися на світ. І навіть коли були окуповані російськими загарбниками, коли поруч лунали постріли і вибухи, ці героїчні медики продовжували приймати пологи, і берегли молодих матусь і новонароджених діточок.

 А крім того, оперували і рятували поранених людей.

Сьогодні звучали слова вдячності медичним працівникам пологового будинку.

Також Анатолій Шепетько і Лариса Матюшенко завітали із квітами і подякою Бучанського міського голови Анатолія Федорука у Центр ментального здоров’я у Кичеєвому й висловили слова щирої вдячності фахівцям, які дбають про психологічне здоров’я.