Червень 2022
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
20.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

У Бучі з делегацією з Кореї говорили про відновлення Київщини (ФОТО)

Парламентська делегація Республіки Корея на чолі з Головою правлячої партії РК «Сила народу» Лі Джун Соком відвідала Бучу.

Під час офіційної делегації в України закордонні парламентарі побували на місці масового захоронення мирних громадян, що загинули у результаті бойових дій російського агресора, біля Храму Святого Апостола Андрія Первозванного.

Про вбивства військовими рф цивільних бучанців, про процес ексгумації, встановлення особи кожного загиблого, ДНК експертизи та документування кожного злочину рашистів у Бучі Розповіли міський голова Анатолій Федорук і отець Андрій.

Буча стала символом звірства російських солдат в Україні, – зазначив, супроводжуючи делегацію біля Храму, голова Київської військової державної адміністрації Олексій Кулеба.

Закордонні гості також подивилися фотовиставку, яка свідчить про злочинні дії військових рф, зокрема вбивства мирних людей і катування.

Під час круглого столу у Бучанській міській раді обговорили напрямки співпраці та спільні проєкти в рамках відновлення Київщини і Бучі зокрема після російської навали.

Анатолій Федорук наголосив, що необхідно вже зараз надавати якісні послуги населенню, а також надати житло громадянам, які втратили власне у результаті бойових дій. Крім того, до опалювального сезону потрібно забезпечити людей житлом, у якому вони зможу жити у зимовий час в комфортних умовах. І це необхідно робити вже зараз, а не після закінчення війни.

Українські посадовці подякували закордонним партнерам за всебічну підтримку!