Лютий 2022
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28  
26.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Виконком: приміщення для тероборони, адмінпослуги, тарифи, капремонт школи (ФОТО)

1 хвилина на читання

На початку засідання виконавчий комітет розглянув питання щодо ремонту приміщень, у яких розмістяться підрозділи територіальної оборони Бучанського району.

Нагадаємо, з початку року у всіх регіонах, громадах, і Бучанській зокрема, створено підрозділи тероборони під егідою Збройних Сил України. Тож приміщення для їх розташування – надактуальне питання на цей час.

Бучанський міський голова Анатолій Федорук повідомив членів виконкому, що батальйон тероборони Бучанського району буде базуватися на у Блиставицькому старостинському округу. До речі, саме там буде і районна поліція.

«Голова громади поінформував присутніх про те, що до проведення ремонтних робіт долучаються представники бізнесу Бучанської громади, обговорено питання щодо придбання обладнання для його стабільного функціонування».

Також на виконкомі розглянули питання:

  • Про виконання місцевого бюджету Бучанської міської територіальної громади за 2021 рік
  • Про надання адміністративних послуг управлінням ЦНАП у 2021 році
  • Про затвердження інвестиційної програми у сфері централізованого водопостачання та централізованого водовідведення КП “Бучасервіс” Бучанської міської ради на 2022-2027 рр.
  • Про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення для населення на території населених пунктів Бучанської міської територіальної громади, які надаються КП “Бучасервіс” Бучанської міської ради
  • Про затвердження кошторисної частини проектної документації «Капітальний ремонт та технологічне переоснащення харчоблоку Ворзельської ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №10, яка знаходиться за адресою: вул. Курортна, 37 сел. Ворзель, Київська область»
  • Про затвердження вартості платних медичних послуг в Комунальному некомерційному підприємстві «Бучанський консультативно-діагностичний центр» Бучанської міської ради
  • Про затвердження Плану основних заходів цивільного захисту Бучанської міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту на 2022 рік