Січень 2022
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
20.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Гороскоп-2022. Блакитний Водяний Тигр – символ змін

2022 рік буде роком хижака, який будить в нас цілеспрямованість, оптимізм і бажання будувати масштабні плани.

Енергія року – дуже сильна і рішуча, десь навіть жорстка. Часу на роздуми не буде: бачу мету – іду до неї! Оскільки сила року буде схожа на водоспад, що не піддається контролю, важливо наперед визначитися, куди направити зусилля, щоб не наламати дров. Визначити чіткий план дій і рухатися крок за кроком до своєї мети – відтепер так звучить наше гасло.

Рік дуже відрізнятиметься від попереднього

Наше життя знову набере швидкість, буде багато руху, соціальна активність, переміщення, подорожі та робота. Важливо бути в інформаційному полі, бути в темі. Міняти застарілі догми, здійснювати нові перемоги і йти до своїх мрій, цілей і бажань.

Згідно із зодіакальним гороскопом, 2022 рік буде непростим періодом

Характерною рисою, яка переважатиме в цей час, стане прагнення до лідерства. На підтримку зірок можуть розраховувати сильні, рішучі, можливо в чомусь зухвалі люди. Цей рік підходить для початку проєктів, в основі яких яскравий індивідуалізм і новаторство. Тим, хто звик покірливо йти за натовпом, буде непросто.

2022 рік за китайським календарем пройде у владі сильного і харизматичного звіра, здатного на справжні подвиги – Тигра. Що робить Тигр, побачивши перед собою апатичних тварин? Він на них нападає! Щоб не стати жертвою, 2022 рік слід проводити не на «пасовищі» або в «стійлі», а активно займаючись справами.

Це не час вітати себе за мізерний результат. Це період, коли потрібно рухатися в бік більшого, значно більшого.

Фінансова сфера

Тигр щодо грошей не надто обачливий пан, і він не з тих, хто звик себе обмежувати. 2022 рік благоволить тим, хто живе яскраво, красиво й цікаво. Не обов`язково купувати щось надзвичайно дороге. Буде достатньо трохи розширити витрати, включивши в них не тільки товари першої необхідності, але й щось для душі, гарні прикраси, делікатеси – все, що виходить за межі тотальної економії. Чи будуть шанси збільшити свій капітал найближчими місяцями? Звичайно, будуть!

Правило тут таке саме – не зупинятися, а бути в постійному русі.

Особисте

Не менше прудкості зірки радять проявити і в особистих справах. Для Тигра сімейне вогнище має велике значення, і він не підтримає людей, які недбало ставляться до близьких.

Отже, все достатньо просто. Якщо не порушувати канони, які шанує Тигр, найближчі 12 місяців минуть без ексцесів і коливань. 2022 рік очікується як яскравий період, який пройде креативно, насичено і різносторонньо.

Як привернути удачу в дім

Кращий спосіб – це мати талісман. Цього року ним може стати фігурка тигра. Краще, якщо вона буде виконана зі звичайного або напівдорогоцінного металу. Крім того, підійдуть матеріали, що своєю прозорістю зовні нагадують воду – скло, кришталь.

Талісман також може бути у вигляді предмета інтер’єру. Наприклад, лампи. А ще краще, якщо він завжди буде з вами, наприклад, у вигляді брошки на лацкані костюма або підвісу на ланцюжку.

Пам`ятайте, важливо змінити талісмани, прибравши з очей всі ті, що ви придбали торік. Як кажуть, для того, щоб не виникло конфлікту інтересів: Тигр не любить суперників.