Грудень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
19.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Вбрання для зустрічі Нового 2021 року

1 хвилина на читання

Як зустрінете новий рік – так його і проведете. Цей вислів багато людей сприймають буквально. Однак не варто дану мудрість інтерпретувати саме так, адже є багато факторів, які впливають на долю кожної людини. Ось і сьогодні БН зібрали поради астрологів та езотериків аби підказати в чому саме зустрічати новий 2021 рік аби доля була прихильною до вас всі дванадцять місяців. Бо у Східному Гороскопі багато тварин-покровителів того чи іншого року і знавці радять, щоб не втратити свою удачу, потрібно вибирати одяг орієнтуючись на свій знак зодіаку.


Вогняна стихія – Овни, Леви, Стрільці
Представникам зодіакальних Овнів варто звернути увагу на кольори під стать своєму характеру – яскравим та насиченим: червоному, жовтому, помаранчевому. Однак тканина для новорічного вбрання навпаки має бути легка та ніжна: шовк, фатин, віскоза. Це допоможе заспокоїти невгамовний характер. Левам слід постаратися та для новорічного святкування обрати вбрання бірюзових та срібних відтінків і обов’язково доповнити їх дорогими прикрасами. Стрільцям треба звернути увагу на взуття в якому вони будуть зустрічати новий 2021 рік – воно має бути якісним та зручним. Аксесуари варто підбирати подібні образу за фактурою та кольором.


Повітряна стихія – Близнюки, Терези, Водолії
Близнюкам слід потурбуватися та обрати собі вбрання світлих відтінків, навіть білого кольору. А от доповнити образ бажано яскравими маленькими дрібничками – прикрасами, сумочкою, поясом, шарфом. Терези мають зосередити свою увагу на стриманому класичному вбранні спокійних тонів. Адже їм, щоб вигідно вирізнятися на фоні інших не обов’язково яскраво одягатися. Водоліям цього року треба більше звернути увагу на яскраві прикраси, щоб доповнити ними вбрання холодних кольорів.


Знаки Землі – Телець, Діва, Козеріг
Тельцю слід зосередитися на одязі синіх відтінків, що допоможе у новому році бути більш спокійним та не реагувати на провокації долі. Аксесуари та прикраси слід обирати світліших тонів ніж новорічне вбрання. Козерогам варто звернути увагу на вбрання, де верх буде світлих тонів, а низ темних та яскравих. Це допоможе у новому році завжди притримуватися середини та не кидатися із крайності в крайність. Дівам на зустріч 2021 року слід обрати яскраве вбрання з принтом та не забувати про масивні прикраси. Ці сильні та сміливі зодіакальні представники у новому році мають одразу показати – удача завжди на їхньому боці.


Знаки Води – Раки, Скорпіон, Риби
Ракам слід обирати яскраві кольори та охолоджувати їх аксесуарами темних відтінків. Не слід забувати про взуття, що має бути дорогим та якісним, шкіряним. Скорпіонам для новорічної ночі потрібно зосередитися на одязі ніжних пастельних кольорів, що допоможе у новому році бути більш спокійним та зосередженим у справах. Рибам для зустрічі 2021 року підійде простий та зручний образ в темних відтінках. Однак варто зробити акцент на яскравих прикрасах.