Жовтень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
26.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

У Ворзелі відкрили інтерактивний спортивний майданчик

У ворзельському парку “Перемога” в рамках соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України» відбулося відкриття спортивного майданчика “, в якому взяли участь начальник управління молоді та спорту при КОДА Сергій Тимофєєв та директор департаменту олімпійського спорту Міністерства молоді та спорту Нельсон Гайріян.

Джури куреня імені Валер’яна Підмогильного Ворзельської школи №10 прийняли участь у вікторині, яку провів Сергій Тимофєєв. Ще молодь отримала в подарунок до відкриття – спортивний інвентар, який слугуватиме дітям для проведення тренувань. 

Начальник управління молоді та спорту розповів учням, що завдяки встановленим поруч з майданчиком інформаційним дошкам кожен бажаючий зможе через свій смартфон обрати рівень складності та інтенсивності комплексу вправ на спеціальній онлайн платформі і займатися з віртуальним тренером.

Об’єкт встановлено за дорученням голови Київської облдержадміністрації Василя Володіна для реалізації соціального проєкту, започаткованого Президентом України Володимиром Зеленським в рамках програми “Здорова країна”, і спрямованого на організацію оздоровчої рухової активності громадян. 

Запрошуємо жителів Бучанської громади відвідати нову локацію для активного дозвілля, аби присвятити час своєму здоров’ю!

Також в рамках робочого візиту Сергій Тимофєєв з Нельсоном Гайріяном оглянули потужності спортивного комплексу «Академія спорту» з метою проведення спортивних змагань всеукраїнського та міжнародного рівнів.