Жовтень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
20.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Опалювальний сезон у Бучанській громаді стартує 11 жовтня

Це рішення прийняли сьогодні на позачерговому засіданні виконавчого комітету Бучанської міської ради, який скликали саме для того, щоб вчасно та організовано подати тепло по всім населеним пунктам громади.

Провів засідання виконкому Бучанський міський голова Анатолій Федорук.

У БМР нагадали, що відповідно до підписаного меморандуму між Урядом та «Нафтогазом» тарифи на тепло до кінця зими не зростуть.

В першу чергу увімкнуть опалення у  закладах освіти, культури, фізичної культури і спорту, охорони здоров’я та закладів соціальної сфери, що знаходяться на території Бучанської міської територіальної громади.

Наголошується, що підключення споживачів до систем теплопостачання відбуватиметься за наявності актів готовності до опалювального сезону.

Також у міськраді наголосили:

Керівникам підприємств, установ, організацій  необхідно забезпечити контроль за безумовним виконанням вимог та положень порядку підключення споживачів до системи теплопостачання.

Керівникам  теплопостачальних компаній необхідно вжити наступних заходів:

  • недопущення заборгованості за природний газ, спожитий підприємством;
  • забезпечення дотримання обсягів споживання газу на території Бучанської міської територіальної громади;

у межах своїх повноважень, визначених чинним законодавством, організувати постійний контроль за сталою роботою об’єктів теплопостачання.

Нагадаємо, що у літній період, відповідно до затвердженого графіка, було проведено комплекс заходів для безперебійного і організованого проходження опалювального сезону у всіх населених пунктах громади.