Вересень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
03.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Спортсмени-олімпійці відвідали Бучанську школу № 3 (ФОТО)

1 хвилина на читання

Голова відділення національного олімпійського комітету (НОК) України в Київській області, член НОК України Ігор Малинський, Заслужений майстер спорту України, срібний призер Олімпійських ігор в Лондоні – 2012 Валерій Андрійцев та член виконкому Відділення Вадим Гаєвий завітали до навчально-виховного комплексу № 3, поділилися своїми знаннями про Олімпіади та шлях, який вдалося пройти для участі в них.

Видатні спортсмени розповіли про вільну боротьбу, перепони та непростий шлях через тренування, самодисципліну, змагальний процес і приємні миті перемоги, – зазначається у повідомленні НОК.

– Моя особиста порада – виклатись на максимум, – зазначив срібний призер Олімпійських ігор Валерій Андрійцев. – В першу чергу ніколи не здаватися. Будуть поразки, будуть невдачі, але потрібно йти через себе, проявляти силу волі, характер і йти до своєї мети.

Учні були вражені історіями олімпійців і зрозуміли, що не буває простого шляху до перемоги. Завжди треба прикладати чимало зусиль, не зважати на невдачі, не зупинятися на досягнутому, а йти вперед!

– Ми проводимо такий олімпійський урок періодично, – розповіла вчитель – методист з фізичної культури Надія Забавська. – Кожного року ми зустрічаємо видатних спортсменів. Заклад відвідували олімпієць дзюдоїст Карен Балаян, параолімпієць дзюдоїст Дмитро Соловей, дворазовий олімпійський чемпіон веслувальник-каноїст Юрій Чебан, призерка Олімпіади легкоатлетка Ольга Саладуха.

Показові спортивні виступи школярів були своєрідним подарунком почесним гостям освітнього закладу.

Та на дітей і педагогів чекав ще один сюрприз: Ігор Малинський та Валерій Андрійцев передали стяг Національного олімпійського комітету України вчителю Надії Забавській, а школярі отримали сувеніри від НОК України.

Спільна фотографія згодом займе своє почесне місце у НВК й буде приємною згадкою про цю подію.