Вересень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
27.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Відкритий кубок з тхеквондо – в Академії спорту (ФОТО)

1 хвилина на читання

Сьогодні бучанський палац спорту приймає юних борців із семи регіонів України. Тут відбувається Відкритий кубок Київської області з тхеквондо ВТФ “Битва за континент 2021”.

Головний тренер збірної команди Київської області Роман Страховський розповів, що у турнірі приймає участь 360 учасників із Івано-Франківської, Вінницької, Одеської, Запорізької, Харківської, Київської областей та міста Києва.

Вікові категорії спортсменів:
діти 6-7 років, молодші юнаки 8-9 років, юнаки 10-11 років, катеди 12-14 років.

Головний суддя змагань, суддя національної категорії Жанна Самойленко, розповіла про своє враження від Академії спорту.

“”Це одне з найкращих місць, де проводились змагання. І комплекс дійсно гідний того, щоб проводити чемпіонати України. На моє враження, він навіть кращий за спортивний палац, у якому ми проводимо чемпіонати у Харкові. Дуже багато позитивних відгуків від суддівської команди”.

Пані Жанна також зазначила, що всі 26 суддів підтримують таку думку і сподіваються, що будуть ще проводити турніри, і навіть масштабніші в Академії спорту в Бучі.

Від імені Бучанського міського голови Анатолія Федорука учасників Відкритого кубку привітав його заступник Сергій Шепетько:

“Бачу прекрасних дітей, які ведуть здоровий спосіб життя і досягають чудових успіхів у тхеквондо. І нам дуже приємно, що саме місто Буча допомагає їм продовжувати шлях як спорсмена.”

Головний тренер збірної команди Роман Страховський подякував Бучанській міській раді надані прекрасні умови для проведення змагань.

Пан Роман розповів журналістам БН, що спортсмени виступають у сучасному обладнанні, яке фіксує силу удару і відразу передає дані на комп’ютер. Саме так рахуються бали, які заробив спортсмен під час бою. Після закінченню трьох раундів, хто заробив більше балів – переможець
І додав, що саме на цьому Відкритому кубку тренери спостерігають за юними тхеквондистами і обирають спортсменів на чемпіонати України.