Січень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
02.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Гороскоп на 25-31 січня 2021 року

1 хвилина на читання

ОВЕН (21.03 – 20.04)

Не виключено, що у вас з`явиться схильність до витання в хмарах та ілюзорні уявлення про свої здібності. В результаті, коли у вас щось не вийде, ви можете почати турбуватися сильніше, ніж це того варто. Дивіться на речі реалістично, і сподівайтеся тільки на себе – тоді нічого вам не зможе зіпсувати настрій. У вихідні старайтеся більше приділяти уваги близьким людям. Проведіть час з сім`єю.

ТЕЛЕЦЬ (21.04 – 21.05)

На початку тижня вам загрожує невдоволення згори. Наприклад, начальство може критикувати темпи вашої роботи. У будь-якому випадку, претензії будуть обгрунтовані, тому запасіться терпінням, уважно вислухайте, що вам говорять, і, як мінімум, зробіть вигляд, що розкаюється. У середу, коли емоції притихнути, може надійти інформація, яка відкриє перед вами нові перспективи і горизонти. У вихідні друзі порадують вас своєю увагою, відмінно будуть складатися приятельські стосунки.

БЛИЗНЮКИ (22.05 – 21.06)

Ви розумні та іронічні, ваші влучні вислови потрапляють прямо в ціль. На роботі покажіть себе спокійною і врівноваженою людиною, яка не гнівається через дрібниці, але й не дозволяє сідати собі на шию. У вас зараз цілком благополучний і успішний період. Кохана людина вас порадує, не тільки скаже, а й зробить саме те, про що ви давно мріяли.

РАК (22.06 – 23.07)

Старайтеся приборкати свої амбіції. Наполеглива праця і так допоможе вашому просуванню кар`єрними сходами. Зараз не час тікати від дійсності та йти в світ ілюзій. Вам не варто проявляти сентиментальність. У середу вас можуть порадувати новими, перспективними діловими пропозиціями. У вихідні добре б сходити на каток, погуляти парком.

ЛЕВ (24.07 – 23.08)

На цьому тижні вас може очікувати творчий підйом і несподівано вдале рішення складних завдань, до яких ви раніше не знали, як підступитися. Важливо не упустити ініціативу зі своїх рук. Середа і четвер налаштують до відвертих розмов і готовності до розумного компромісу. У суботу порадуйте себе спілкуванням з друзями, а в неділю старайтеся насолодитися тишею і затишком.

ДІВА (24.08 – 23.09)

На цьому тижні не піддавайтеся на спокуси і провокації. Краще заздалегідь намітити лінію своєї поведінки і дотримуватися її, а не міняти рішення по кілька разів за день. У вівторок варто стежити за своїми висловлюваннями, інакше є ризик потрапити в халепу. У четвер вам, ймовірно, буде потрібна допомога, так як самостійно впоратися з величезним обсягом роботи буде не під силу.

ТЕРЕЗИ (24.09 – 23.10)

Тиждень обіцяє бути досить передбачуваним і звичайнісіньким. У вас може пропасти на час інтерес до питань кар`єри, замість неї на перший план може вийти прагнення до особистої свободи, або хоча б до ілюзорного відчуття її, вам захочеться відчути себе вільним художником. Старайтеся не впадати в крайності, і не йти від справ далеко і надовго. Тим більше, що тиждень сприятливий з професійної точки зору, в цей час всі питання будуть вирішуватися легко і швидко.

СКОРПІОН (24.10 – 22.11)

На цьому тижні традиційний підхід до вирішення проблем не завжди буде вдалим: можливо, вам варто переглянути деякі свої погляди. Прислухайтеся до думки близької людини, вона бажає вам добра. Заплутані сімейні проблеми вирішяться, і ви знайдете довгоочікувану свободу. І зрозумієте, що любов – це цінність. За неї треба боротися. Наприкінці тижня вас чекає підвищення по службі і солідний прибуток.

СТРІЛЕЦЬ (23.11 – 21.12)

У понеділок можливі хороші новини, перспективні ділові пропозиції. В середині тижня не виключено перерозподіл обов`язків в робочому колективі, в результаті чого особисто ви можете отримати більшу самостійність. Зірки обіцяють вам удачу в кар`єрі і в особистому житті. Сім`я вас порадує.

КОЗЕРІГ (22.12 – 20.01)

Дайте простір фантазії, і ваші мрії можуть втілитися в життя. У четвер гарні й корисні поїздки, знайомства і подорожі, не відмовляйтеся від своїх планів. Не намагайтеся впоратися з усіма домашніми справами поодинці, частину благополучно можна передоручити родичам. У вихідні варто просто повалятися на дивані з книжкою або подивитися хороший фільм.

ВОДОЛІЙ (21.01 – 19.02)

Ваші грандіозні плани варто скоротити до реального обсягу. Інакше розчарування не уникнути. В середині тижня ймовірні відрядження, які дозволять вам відволіктися від деяких проблем. Спілкування з начальством по можливості скоротіть до мінімуму, інакше ваші не в міру дотепні висловлювання можуть спровокувати конфліктну ситуацію. У суботу до вас можуть нагрянути несподівані гості.

РИБИ (20.02 – 20.03)

На цьому тижні у вас може виникнути потреба в нових враженнях. Не слід тиснути ці бажання, відвідайте музей, помилуйтеся лісом. У четвер у ваше життя може увійти якась приємна суєта, будьте уважні, занурившись у цю справу, ви ризикуєте забути про більш важливих і термінових. У вихідні ймовірні деякі сімейні тертя, але вам вдасться спокійно і коректно їх вирішити.