Жовтень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
03.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Освітян Бучанської громади вітали зі святом

1 хвилина на читання

На урочистостях, що відбулися у літньому театрі міського парку, зібралися вчителі шкіл, Центру позашкільної освіти, інклюзивного центру, вихователі дитячих садочків, педагоги дитячої-юнацької школи мистецтв, а також ті, хто бажав сказати людям благородної, важливої професії – Учитель, дякую!

Бучанський міський голова Анатолій Федорук, який колись сам працював вчителем, привітав всіх працівників освітньої галузі:

Я завжди не тільки на словах наголошую, а й спільно зі своєю командою доводжу на ділі, що освіта – це головний пріоритет для влади. Оскільки можна побудувати все: і дороги, і тротуари, нові сквери. Та якщо ми не вкладатимемо в освіту, ми не вкладатимемо в наше майбутнє.

Кожен педагог – це людина із великим серцем і щирою душею. Вони допомогаєють нашим дітям віднайти свою дорогу у житті й розкрити свої таланти, вчать не лише предметним наукам, а і мудрості, виваженості, любові до родини і своєї країни…

Анатолій Федорук також передав слова вітань від народного депутата України Ольги Василевськоі- Смаглюк та голови КОДА Василя Володіна.

Начальника відділу освіти БМП Олега Цимбала нагороджено Подякою прем’єр-міністра України за вагомий особистий внесок у соціально- економічний та культурний розвиток міста Бучі , багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та активну громадську позицію.

Директора Бучанського НВК №2 Волинець Людмилу Опанасівну, яка відзначає 50 років педагогічної діяльності, нагороджено Почесною грамотою департаменту освіти та науки Київської обласної державної адміністрації.

Олег Цимбал привітав колег зі святом, побажав сили, мудрості, достатку, і вручив відзнаки кращим освітянам громади, які отримали
Подяки Міністерства освіти і науки України, департаменту освіти і науки КОДА, Бучанської міської ради.

Згодом з грамотами та подарунками долучилася до вітань профспілка.

А найяскравішими подарунками стали номери вихованців Центру позашкільної роботи і Бучанської дитячої школи мистецтв ім. Левка Ревуцького.
До речі, школи мистецтв Бучі і Гаврилівки отримали подарункові сертифікати на придбання сучасних музичних інструментів.

Приєднуємося до вітань і висловлюємо щиру вдячність вчителям за години, дні, роки уваги!