Вересень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
18.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

У Бучі відзначили кращих громадян з нагоди Дня міста

1 хвилина на читання

Урочистості з нагоди дня народження міста розпочалися із хвилини мовчання за загиблими у жахливій авіакатастрофі у Харкові.

Бучанський міський голова Анатолій Федорук привітав жителів із днем міста, побажав миру і добробуту та подякував кожному за свій внесок у розвиток громади. До поздоровлень бучанців долучилися виконуючі обов’язків старост населених пунктів ОТГ.

Не оминули свято Бучі народний депутат України Ольга Василевська-Смаглюк, а також заступник голови Київської обласної ради Ярослав Добрянський.

Разом з ними на сцену піднялися ті, хто у різні роки приклав найбільше зусиль у розбудову Бучі, у її розвиток і процвітання. Всі вони удостоєні звання Почесного громадянина Бучі. Промовляючи слова вітання, кожен згадав свою історію як Буча розвивалася і ставала європейським містом.

Із сумом і щирою повагою згадали тих, хто віддав своє життя за наш мир та спокій, хто поліг на війні. Імена Героїв назавжди залишаться у нашій пам’яті. Цього року звання Почесного громадянина Бучі присвоєно Віталію Гончаруку ( посмертно), який загинув 8 серпня 2015 року. Почесний знак Анатолій Федорук вручив родині Віталія – мамі, дружині і сину.

Відзначили 35 юнаків і дівчат – стипендіатів Бучанського міського голови. Ці молоді люди вже довели, що вони найкращі, найініціативніші, найрозумніші своїми здобутками і досягненнями.

Як і завжди у День міста подарунки отримали найкращі працівники і службовці, батьки новонароджених, молоді подружжя та пари, що відзначили золоте весілля.

Медаль «За заслуги перед містом Буча» вручили:

  • Добрянському Ярославу – заступнику голови КОР
  • Геращенко Вадиму – генеральному директору фармацевтичного науково-дослідного центру «Альянс краси».
  • Говорову Володимиру – голові Київської обласної організації інвалідів війни, збройних сил та учасників бойових дій.
  • Скрипці Вірі – учаснику бойових дій в Афганістані, заступнику голови з організаційних питань Бучанської міської організації інвалідів війни, збройних сил та учасників бойових дій.

Ми разом створили Бучанську ОТГ і Бучанський район, створили умови для бізнесу і дякуємо тим, хто береже і примножує досягнуте!