Вересень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
25.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Анатолій Федорук: “Зі святом, рідне місто!”

1 хвилина на читання

Бучанський міський голова Анатолій Федорук привітав бучанців з Днем міста на сторінці у Фейсбук:

Шановна бучанська родино!

Ми разом зустрічаємо важливий для усіх нас день – день народження рідної Бучі. У ці вихідні ми почуваємося іменинниками, а наші серця переповнюють радість і гордість за місто, що стало затишною домівкою.

Буча нині – це молоде місто, яке розвивається планово і передбачувано. Це новий районний центр на карті Київщини і «серце» Бучанської об‘єднаної громади, яка об‘єднує 14 населених пунктів.

Буча нині – це інвестиційний магніт, який притягує молоді родини спокійною атмосферою та заміським комфортом, це місто-парк, де зручно жити і відпочивати,це місто де зручно і безпечно вести бізнес.

Наша Буча – це маленька країна для кожного з нас зі своїми традиціями, звичаями, побутом та культурою.

Це наш спільний дім, побудований з мозаїки людських характерів. Кожен з етапів історії залишив слід на бучанських вулицях і площах, сформував характер міста і створив різні образи: історичний, сучасний, робочий, святковий, дитячий, активний… Тому кожен мікрорайон Бучі такий різний, але зі своїм неповторним стилем і способом життя.

Висловлюю подяку всім бучанцям за любов до рідного міста, за творчий неспокій та бажання розвиватися і рухатися вперед. Із вдячністю також згадую тих, хто творив історію Бучі, збагачував наші традиції, а сьогодні на Сході України відстоює незалежність держави та захищає спокій нашого регіону.

Ми – сильна, випробувана часом громада, тож традиційний подарунок – це відеоекскурсія нашим містом.

Переконаний, що всі задуми ми виконаємо, всі тимчасові негаразди подолаємо, а всі мрії реалізуємо!

Зі святом, рідне місто!

Разом зробимо більше !