Липень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
26.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Велогонка «Chicken Kyiv Ride & Race» обрала Бучу

1 хвилина на читання

Спортсмени на двоколісних стартували і фінішували біля Бучанського міського парку, й проїхали маршрутом довжиною 43 км населенми пунктами: Блиставиця – Здвижівка – Нове Залісся – Шибене – Красний Ріг – Соснівка – Катюжанка – Димер – Рикун – Литвинівка – Тарасівщина – Гаврилівка – Раківка – смт. Гостомель.

Голова правління Федерації велоспорту Києва Ігор Хижняк розповів журналістам «БН», що підготовка до велогонки, яка має другу назву Велофестиваль «Котлета по-київські» тривала усього два тижні:

– Взагалі, ми повинні були готуватись ще зимою, а старт змагань планували на 12 квітня, але карантин завадив нашим планам. Ми не могли запустити повноцінну підготовку тому, що не хотіли мати проблеми з відміною змагань.

– Чому «Chicken Kyiv Ride & Race» проходить в Бучі?

– По – перше нам дуже сподобався цей маршрут. Саме найголовніше, на ньому дуже помірний трафік машин, а ще весь шлях проходить по мальовничим місцям: ліси, поля, озера. Неймовірна краса.

І взагалі Буча нам дуже подобається, тому що тут дуже класна інфраструктура та суперовий парк, в якому ми планували ще зробити дитячі змагання. Цього року не вийшло, але плануємо в наступному році надолужити, тому чекайте!

Організатор повідомив, що через карантинні вимоги офіційне нагородження відмінили і проведуть його в інший день.

– Велофестиваль ми проводимо з метою популяризації здорового способу життя серед дітей та дорослих та використання велосипеду, як екологічного виду транспорту. – підкреслив Ігор Хижняк.

Watch this video on YouTube.
Бучанські новини

Змагання організували:

ГО “Федерація велосипедного спорту м. Києва” та ГО «Український гірськолижний клуб».

Сприяння та організаційну підтримку проведення заходу на території Київської області надало Управління фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації.