Квітень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
29.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Юна художниця з Гаврилівки

1 хвилина на читання


Підбито підсумки обласного етапу Всеукраїнської природоохоронної акції «Годівничка», за перемогу у якому змагалися 114 творчих робіт учнівської молоді Київщини.


На підставі рішення журі конкурсу ІІІ місце у номінації «Кращий малюнок, фоторобота, поробка» виборола Антоніна Чепурна, вихованка гуртка «Українська народна вишивка» Бучанського центру позашкільної роботи, учениця КЗ «Гаврилівський ЗЗСО І-ІІІ ст.» №8.


Класний керівник 3-А класу Гаврилівської школи №8 Галина Пономар розповіла про свою вихованку, конкурс та власні відчуття від перемоги юної художниці.


Почула про цей конкурс і розповіла про нього дітям. У мене в класі всі учні талановиті і дуже гарно малюють, тому взяли участь у конкурсі багато дітей, – із захватом розповідає Галина Іванівна. – Я як можу заохочую їх до подібних заходів. Навіть готую спеціальні грамоти на кожен конкурс. Якщо учень не зайняв призове місце, то все одно отримує грамоту або подяку від класного керівника. Для них це велика радість та заохочення. Особливо, коли дітлахи повертаються додому та можуть потішити батьків своїми успіхами та розділити радість із рідними. Це дає стимул далі діяти, займатися та розвиватися, незважаючи ні на що.


Галина Іванівна, душевна, добра й творча особистість. Сама дуже любить малювати, і це захоплення, очевидно, передалося і її вихованцям. Про свою ученицю і переможницю конкурсу Антоніну Чепурну розповідає із щирим захопленням та любов’ю:


Тоня дуже добра, ввічлива, вихована дитина. Талановита дівчинка, відмінниця, відвідує багато гуртків. Любить займатися музикою та малюванням. Тому з радістю намалювала і передала свою роботу для участі в конкурсі. Звістка про призове місце для мене стала приємною несподіванкою. Я надзвичайно задоволена своєю ученицею, неймовірно пишаюся нею, тому що Антоніна дійсно дуже обдарована дівчинка.


Бажаємо Тоні та Галині Іванівні натхнення, нових творчих здобутків та успіхів у всіх їхніх починаннях.