Березень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
24.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Захисні засоби від Chanel

1 хвилина на читання

Світові модні бренди виробляють маски і антисептики – одна за одної найвідоміші компанії із виробництва одягу, аксесуарів чи парфумів долучаються до боротьби із пандемією коронавірусу. Весь світ об’єднаний проти страшної біди.

Зараз французький модний дім Chanel оголосив, що вироблятиме захисні засоби. Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Harper’s Bazaar.

“Сьогодні ми мобілізуємо свою робочу силу та наших партнерів … для виготовлення захисних масок та сорочок”, – йдеться у заяві Chanel.

Після погодження французьких органів охорони здоровʼя розпочнеться виробництво.

Раніше про такі ж дії заявили компанії Armani, Bvlgari, Gucci, Ralph Lauren тощо.

Наприклад, у повідомленні італійського бренду йдеться: «Prada розпочала виробництво 80 тисяч одиниць медичного спецодягу та 110 тисяч масок, які будуть надані медичним працівникам, на вимогу регіону Тоскана».

А парфумні заводи Givenchy та Christian Dior виробляють дезінфікуючі засоби, які безкоштовно доставляють медичним закладам.

Виробник предметів розкоші LVMH, яка ще є власником Louis Vuitton, теж вже поставляє антисептики, щоб захистити людей від спалаху коронавірусу.

“LVMH використовуватиме виробничі лінії своїх парфумерно-косметичних брендів … для виробництва великої кількості гелів на основі спирту”, – повідомляє виробник.

Також долучився до світової компанії з боротьби з вірусом COVID-19 торговий бренд Zara, що виробляє медичні маски та халати для лікарів Іспанії.

У Zara вирішили не лише забезпечити Іспанію текстильними медичними товарами, а й забезпечить мережею логістики та постачальниками.

Інші модні будинки виділили кошти на вивчення вірусу та розробку вакцини, придбання медичного обладнання, організували нову безконтактну доставку,  допомогли з відкриттям госпіталю.