Лютий 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  
03.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Річний звіт Бучанського міського голови Анатолія Федорука

1 хвилина на читання
Звіт голови23

Захід розпочався з нагородження кращих представників ОТГ.
Перше, про що сповістив Анатолій Федорук, це продовження реформи децентралізації – об’єднання населених пунктів нашої громади.


Грантове фінансування принесло громаді більше 200 млн гривень, що дало можливість розпочати роботи із будівництва чи реконструкції соціально-важливих об’єктів: початкова школа у НВК #3, гімназія, амбулаторії у Луб’янці та Бучі, дошкільний заклад, спортшкола тощо
А крім цього ремонти доріг, тепломереж, освітлення, інших об’єктів інфраструктури.

Про це повідомив Бучанський міський голова під час звіту.

Анатолій Федорук розповів про плани економічного розвитку МОТГ, і зокрема створення логістично-вантажного хабу на базі АНТК “Антонов” та Індустріального парку “Мироцьке”.


Також голова доповів про покращення у галузі освіти, допомогу людям, що потребують опіки, оздоровлення дітей…
Міський голова розповів про спортивний напрямок роботи БМР. Враховуючи великий список спортивних заходів, які постійно відбуваються у МОТГ, Бучанська громада дійсно є громадою спорту!


Реалізація проєктуо “соціальне житло”
На звіті голова проінформував, що Бучаською міською радрю визначено територію для будівництва учасникам АТО та членам родин загиблих військовослужбовців – учасників АТО, учасників інших бойових дій – у межах вулиць Вокзальна, Тарасівська, Південно-західної залізниці та Яблунська.
Надалі йшла мова про організацію послуг у галузі житлово-комунального господарства, медичну сферу, культурні заходи, нову сучасну бібліотеку, яка незабаром відкриється.

Звіт голови7
Звіт голови6


Благоустрій
Анатолій Федорук розповів про вже реалізовані парки і сквери у громаді, інші багато заходів із благоустрою МОТГ, та повідомив про проект Центральної площі міста