Лютий 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  
30.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Любов Тимофіїв, працівник Бучанської школи №3 – воїнам з любов’ю

1 хвилина на читання

Сьогодні зранку, біля приміщення організації Бучанська Варта, я зустріла приємну жіночку, яка скромно стояла в куточку тримаючи в руках пакуночки з їжею та тепле покривало.

Я запросила неочікувану гостю в редакцію та з’ясувавши, що до чого, захотіла розповісти вам, дорогі читачі, про цю незвичайну відвідувачку.

Любов Тимофіїв працює в Бучанській школі №3 прибиральницею. Завжди намагається в закладі підтримувати чистоту та порядок, аби дітки добре себе почували та гарно навчалися в класах, де панує лад.

Вона прийшла до Бучанської Варти, аби передати воїнам ООС (Операція об’єднаних сил) пакунок.

– Як подумаю про них, то серце обливається кров’ю. Вони там стоять за нас, а ми тут… – Промовила жінка, і на очах у неї виступили сльози.

Я, якщо чесно, теж не стрималась, слухаючи її переживання, які просто лилися з самого осередка її великої душі та доброго серця.

– Але ж не всі про це думають, розумієте? Сидиш буває й розмірковуєш, – продовжує Любов, – ростуть діти в нас і внуки, які залишилися без чоловіків, братів, батьків… Ця війна, вона нікому не потрібна…

Любов Володимирівна пакувала для воїнів їжу, як для власної дитини: хлібчик, молоко, цукор, олію, муку і навіть цукерки – про все потурбувалася.

Вони з чоловіком мають доньку-підлітка, але завжди переживали за всіх воїнів, як за своїх синів, та підтримували їх чим могли, ще з самого початку, від Помаранчевої революції. Двоюрідний брат Любов Тимофіїв, Дмитро Ангелюк, який колись проходив службу в Афганістані, теж не залишається осторонь та добре розуміє почуття сестри.

– Я пройшла через ці всі переживання, тому що хвилювалася спочатку за брата, згодом за чоловіка. А тепер уявляю себе на місці тих жінок, чоловіки яких пішли на війну, на місці хлопців, які захищають нас… – зізнається Любов.

Жінка розповіла, що не вперше таким чином допомагає воїнам. Свого часу Бучанська школа №3 організувала збір продуктів для того, щоб передати Героям, які воюють, відстоюючи кордони нашої держави та спокій всього українського народу.