Лютий 2022
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28  
29.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Олексій Кулеба – новопризначений голова КОДА

1 хвилина на читання

Олексія Кулебу, який обіймав посаду першого заступника голови Київської міської державної адміністрації з питань здійснення самоврядних повноважень, указом Президента України Володимира Зеленського призначено головою Київської обласної держадміністрації.

«Вручаючи службове посвідчення під час зустрічі в Офісі Президента, Володимир Зеленський привітав Олексія Кулебу з призначенням і висловив сподівання, що його знання та досвід сприятимуть динамічному розвитку регіону та розкриттю його потенціалу», – зазначається на офіційному інтернет-представництві Президента України.

Новопризначений очільник Київщини на своїй сторінці у інтернет-мережі «Фейсбук» написав:

«Щиро дякую за довіру! Це – велика відповідальність для мене. Попереду дуже багато роботи та завдань.

Київська область – це мої коріння, звідси мої дідусі та бабусі. Київська область – це великий потенціал, який ще очікує свого розкриття».

Він зазначив, що пріоритетами в роботі для розвитку регіону будуть завдання Великого будівництва, соціальна та туристичні сфери, залучення інвестицій та медична галузь.

«Але найголовніше зараз – це прийняття бюджету 2022. Я впевнений, що завдяки плідній та конструктивній співпраці з депутатським корпусом ми зробимо це разом вже найближчим часом!» – додав пан Кулеба.

Довідкова інформація

Олексій Кулеба народився 1983 року в місті Києві. У 2005-му закінчив Київський національний економічний університет (магістр з міжнародної економіки). У 2005-2008 роках був аспірантом Національної академії державного управління при Президентові України. Кандидат наук з державного управління. Викладав правознавство в Національному педагогічному університеті імені М. П. Драгоманова. Був радником на громадських засадах генерального директора комунального підприємства з охорони, утримання та експлуатації земель водного фонду м. Києва «Плесо». Обіймав посаду директора Департаменту міського благоустрою КМДА. Має досвід підприємницької діяльності.