Жовтень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
29.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Гарбузовий суп з бринзою від Ольги Сумської

1 хвилина на читання

Народна артистка України Ольга Сумська опублікувала в інстаграм рецепт корисного і смачного супу, який ще і дуже швидко готується.

Нагадаємо, що гарбуз містить багато вітамінів і мікроелементів, і вважається продуктом, корисним для здоров’я людини. Страви з його вмістом ситні, та водночас легкі. Тож сподобаються всім, особливо людям, які слідкують за фігурою.

Суп-пюре з гарбуза

Інгредієнти:

  • гарбуз – 200 г
  • часник – 2 зуб.
  • цибуля – 1 шт.
  • молоко – 100-150 мл
  • вершкове масло – 30-40 г
  • вода – 100 мл
  • бринза – 100 г
  • гарбузове насіння – жменя

Спосіб приготування:

Помийте гарбуз, обов’язково очистіть від шкірки, поріжте кубиками. Цибулю почистіть і наріжте кубиками, часник подрібніть і обсмажте в каструлі на вершковому маслі.

Додайте гарбуз і протушкуйте 5 хвилин під закритою кришкою. Після додайте молоко і воду, перемішайте і тушкуйте ще 10-15 хвилин.

Наприкінці додайте бринзу, все перекладіть в блендер і збийте до однорідності, щоб вийшов рідкий суп-пюре.

Подавайте суп гарячим. Для смаку і краси присипте гарбузовим насінням.

Готуємо італійську страву – в’ялені томати – (buchanews.com.ua)